Η Lenovo διοργανώνει το συνέδριο Tech World 2022 στο οποίο είδαμε αρκετά στοιχεία και πληροφορίες για μελλοντικές συσκευές από την ίδια και τη Motorola. Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες συσκευές την παρουσίασε ο Luca Rossi, EVP του Lenovo Group, και πρόκειται για το πρωτότυπο ενός rollable τηλεφώνου της Motorola που επεκτείνεται κάθετα και από 5 ίντσες γίνεται 6.5 ίντσες, μέσω ενός φυσικού κουμπιού που έχει στο πλάι. Το περιεχόμενο στην οθόνη της συσκευής θα προσαρμόζεται δυναμικά.

Το rollable τηλεφώνου που είδαμε είναι απλώς ένα δείγμα του concept της Motorola στο τρέχον στάδιο, ως εκ τούτου δεν γνωρίζουμε την τελική μορφή που θα έχει, ούτε πότε και αν θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Όπως και να έχει, οι ευέλικτες οθόνες OLED αποτελούν μέρος των τρεχόντων σειρών που διαθέτουν οι δύο εταιρείες, όπως το ThinkPad X1 Fold 2022 και το Motorola Razr. Και οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν να εργάζονται σε νέες μορφές συσκευών οι οποίες θα χρησιμοποιούν ευέλικτες οθόνες OLED.

Η Lenovo εργάζεται επίσης σε έναν φορητό υπολογιστή με αντίστοιχη τεχνολογία. Το laptop έχει rollable οθόνη που επεκτείνεται για να προσφέρει περισσότερο χώρο για multitasking, περιήγηση στον ιστό, και πολλά άλλα. Η εταιρεία δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδιά της σχετικά με τις δύο συσκευές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.