Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, ο Tensor G2 της σειράς Google Pixel 7 είναι είναι ένα chip το οποίο βασίζεται στη μέθοδο των 5nm. Η σύγχυση εξαρχής προκλήθηκε από το γεγονός ότι είχαν κυκλοφορήσει ορισμένα benchmarks αλλά και το ότι η Google δεν το είχε επιβεβαιώσει επίσημα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

tensor g2

Ωστόσο, εκπρόσωπος της Google επιβεβαίωσε επίσημα στο androidauthority ότι ο Tesnor G2 αποτελεί πράγματι ένα chip που περιλαμβάνει την αρχιτεκτονική των 5nm. Και πάλι, η απάντηση δεν ξεκαθαρίζει ποια μέθοδος παραγωγής χρησιμοποιήθηκε.

Τουλάχιστον στα χαρτιά, κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο 5nm Tensor G2 δεν είναι το ίδιο efficient σαν τον 4nm Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ή ακόμη και σαν τον Exynos της Samsung. Ωστόσο, έρχεται με μια μικρή αύξηση των ρολογιών, με την Google να προωθεί έντονα τις δυνατότητές του στη μηχανική μάθηση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.