Τα Google Pixel είναι γενικά μεταξύ των καλύτερων τηλεφώνων με κάμερα, χάρη στην εξαιρετική επεξεργασία εικόνας και την ποικιλία των χαρακτηριστικών υπολογιστικής φωτογραφίας του κολοσσού της αναζήτησης. Ωστόσο, φαίνεται ότι ένα περίεργο σφάλμα επηρεάζει την εφαρμογή κάμερας των Pixel.

Χρήστες ανακάλυψαν ότι η προεπισκόπηση της κάμερας δεν ρυθμίζει αυτόματα την έκθεση με βάση το πάτημά του χρήστη – Το πάτημα σε ένα σκοτεινό μέρος της σκηνής υποτίθεται ότι θα έχει ως αποτέλεσμα μια φωτεινότερη συνολική εικόνα, ενώ το πάτημα σε ένα φωτεινό μέρος της σκηνής υποτίθεται ότι θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο σκοτεινή συνολική εικόνα.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στην έκδοση v9.2.113.585804376.14 της εφαρμογής κάμερας των Google Pixel και αφορά μόνο το 1x ζουμ. Το τονίζουμε αυτό, ΜΟΝΟ το 1x ζουμ. Οι αυτόματες προσαρμογές έκθεσης αντικατοπτρίζονται σωστά στην προεπισκόπηση όταν χρησιμοποιούνται άλλα επίπεδα ζουμ, όπως ultrawide, 1.1x, 2x, ή 5x. Το bug δεν εμφανίζεται επίσης στις λήψεις σε 16:9 στο 1x.

Το σφάλμα έχει επιβεβαιωθεί ότι επηρεάζει τα Google Pixel 8, Pixel 8 Pro, Pixel 7, και Pixel 7 Pro. Αν και το Pixel 7a ανήκει στην περσινή σειρά της εταιρείας δεν φαίνεται να επηρεάζεται. Επιπλέον, το λάθος με την έκθεση εμφανίζεται μόνο στην προεπισκόπηση κατά τη λήψη, οι τελικές εικόνες που αποθηκεύονται στη συσκευή έχουν σωστή έκθεση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.