Η Vodafone σκοπεύει να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των Pixel smartphones και των wearable συσκευών της Google στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στις χώρες που αυτή δραστηριοποιείται. Δυστυχώς δεν αναφέρει σε ποιες ακριβώς περιοχές αυτό θα καταφθάσει συγκεκριμένα.

Το ακόμη καλύτερο είναι ότι δεν θα φέρει μόνο τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro αλλά και τα Pixel Watch και Pixel Buds. Η Vodafone και η Google συνεργάστηκαν και στη βελτίωση της αποστολής και λήψης μηνυμάτων με την υιοθέτηση του RCS, ενώ ο πάροχος κάνει το Android TV την προτιμώμενη πλατφόρμα στα Vodafone TV set top boxes.

Το Pixel 7 είναι από τα καλύτερα smartphones της αγοράς, αν όχι το καλύτερο με επίσημη υποστήριξη από την Vodafone και service αν τελικά το δούμε και στην Ελλάδα.

Τα πλήρη χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy A54 και Galaxy A34

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.