Με το Giga WiFi on the spot έχεις Μobile Ιnternet όπου και αν βρίσκεσαι, χωρίς μηνιαίο πάγιο και δεσμεύσεις. Χωρίς σταθερή γραμμή, έχεις WiFi παντού μαζί σου: στην πόλη, το νησί ή το χωριό.

VF Giga WiFi on the spot

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, εντόπισα στο site της vodafone μια νέα προσφορά, όπου στο Giga Boost πρόσθεσαν ένα νέο πακέτο με κόστος 19.90 που προσφέρει 200GB.  Όπως έχουμε προαναφέρει, σου δίνει τη δυνατότητα να το ενεργοποιήσεις όπου και όποτε θέλεις εσύ και δεν έχει δέσμευση συμβολαίου. Απλά θα παραγγείλεις μια κάρτα SIM, αν θες Mi-Fi κοστίζει 39.90 και αν θες ολόκληρο μόντεμ έχουν βάλει και αυτήν την επιλογή με 149 ευρώ.

Πάντως αν επιλέξεις μόνο κάρτα SIM, αυτή είναι εντελώς δωρεάν σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Vodafone. Και δεν έχεις και μηνιαίο πάγιο. Ενεργοποιείς τα πακέτα που υπάρχουν στην εικόνα παρακάτω, όποτε θέλεις. Από τη στιγμή που η προσφορά αναφέρεται ως limited time offer δεν γνωρίζουμε για πόσο θα κρατήσει.

Ρωσία: Νομιμοποιεί την πειρατεία λογισμικού και ξεμπλέκει από τις κυρώσεις

Ευχαριστούμε Wind που μας άφησες χωρίς internet

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν και είναι χωρίς πάγιο, το πρόγραμμα είναι τυπικά συμβόλαιο (με μηδενικό πάγιο). Για να κάνεις λοιπόν σύνδεση στο πρόγραμμα, χρειάζονται τα δικαιολογητικά συμβολαίου (αποδεικτικό διεύθυνσης σίγουρα και ίσως και αποδεικτικό ΑΦΜ).

    Επίσης, το περίεργο με το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις κανένα από τα πακέτα μέσω του my account στο site της Vodafone. Πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκεσαι στον χώρο. Αν δηλαδή σου τελειώσει το πακέτο όσο είσαι εκτός σπιτιού (ή αν έχεις βάλει το πρόγραμμα στο εξοχικό σου για να παρακολουθείς ή να λειτουργείς έξυπνες συσκευές από μακριά), τότε δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις καινούργιο πακέτο. Μπράβο Vodafone!

  2. τέλειο, δεν μένει τώρα παρά να αποκτήσει και σήμα η Vodafone γιατί σε πολλά σημεία είναι ΝΕΚΡΗ κι ας δείχνει 4G στο κινητό

  3. Ότι καί να κάνουν τα τηλεπικοινιακα τέλη είναι υψηλά και άδικα στή χρονο χρέωση, χρεωνόμαστε το 1 ένα δευτερόλεπτο ώς 1 λεπτό!!! και η θέσπιση του παγιου τέλους, όλοι το κάνουν, χωρίς να μπορούν να το αιτιολογήσουν. Θεμιτό το παγιο έναντι μιας μίνιμουμ κατανάλωσης η οποία θα έπρεπε να συμψηφιζετε με την πραγματικη όταν είναι μεγαλύτερη από την ελάχιστη, απαραίτητη για την Βιοσημοτητα της επιχείρησης.

  4. Παιδιά εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι στην Ελλάδα είναι πανάκριβα ι εταιρείες, εγώ ειμουν στην Γαλλία για κάποιο διάστημα και αγόρασα μια κάρτα για το κινητό την οποία την χρισιμοπιω ακόμα εδώ και 3χρονια και εδώ στην Ελλάδα.. 125 GB το μήνα με 15 euro..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.