Η Caviar είναι γνωστή για τη δημιουργία περίεργων συλλεκτικών iPhone και Samsung Galaxy, αλλά δεν ασχολείται μόνο με αυτά. Η εταιρεία προσπάθησε να κάνει κάτι ασυνήθιστο για τα δεδομένα της και δημιούργησε το Caviar Origin concept.

Το τηλέφωνο είναι εμπνεσμένο από τις δημιουργίες του κατασκευαστή Vertu, που είχε επιχειρίσει ανεπιτυχώς τη μετάβαση από το Nokia S40 στο Android. Ίσως η Caviar τα κατάφερε καλύτερα γιατί στο Origin χρησιμοποίησε το Android – αν και το επέλεξε κυρίως για τα συμβατά apps.

Δεν έχουμε ιδέα αν το νέο δημιούργημα της εταιρείας έχει οθόνη αφής, γιατί επανασχεδίασε το interface για να λειτουργεί με τα soft keys που διαθέτουν τα κλασικά feature phones στα οποία βάσισε το δικό της τηλέφωνο.

Στο design έχουν κλασικές γραμμές Vertu και τα πολύτιμα μέταλλα της Caviar, ενώ τα γενικότερα υλικά παραμένουν άγνωστα. Η συσκευή που παρουσίασε η εταιρεία είναι πρωτότυπο, άρα πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι να κυκλοφορήσει.

Η εταιρεία λέει ότι θα διαθέσει το Caviar Origin το τέταρτο τρίμηνο του 2021 με τιμή εκκίνησης τα 1.000 δολάρια. Προφανώς δεν ξέρουμε το μέγιστο κόστος, γιατί θα κυκλοφορήσει διάφορα μοντέλα με ποικίλα μέταλλα και πετράδια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.