Η Caviar είναι διάσημη για τις πανάκριβές συσκευές που δημιουργεί ή που μάλλον παραμετροποιεί. Έχουμε δει iPhones από την Caviar που ξεπερνάνε τις 100.000 ευρώ, καθώς είχαν μέρη από την σελινάκατο των αποστολών Apollo στο φεγγάρι.

Τώρα η Caviar επιστρέφει με τις προτάσεις της σε Apple προϊόντα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η νέα σειρά ονομάζεται Garden of Eden, η οποία φυσικά είναι πανάκριβη, όμως μια από τις συσκευές της σειράς είναι σε χαμηλή τιμή για τα δεδομένα της εταιρίας.

Ο λόγος για το AirTag, που στην Ελλάδα έρχεται στα €49 από την Apple. Αν το παραμετροποιήσει η Caviar, τότε η τιμή εκτοξεύεται €549 μόνο! Το λιγουρεύεστε;

Το AirTag της Caviar έχε επένδυση από δέρμα μοσχαριού υψηλής ποιότητας, ενώ έρχεται σε κόκκινο χρώμα με ένα φανταχτερό λουράκι. Το δέρμα που το περιβάλει έχει σχήμα καρδιάς. Θα διατεθεί μόνο σε 999 κομμάτια.

Η σειρά Garden of Eden φυσικά περιλαμβάνει και κινητά και συγκεκριμένα το iPhone 15 Pro Max. Η μία έκδοση είναι η Mystical Panther, με μια φιγούρα ενός τζάγκουαρ, που αποτελείται από χρυσό 18 καρατίων. Το περιβάλουν 159 διαμάντια και emerald green πετράδια. Για φόντο στην πλάτη χρησιμοποιούν δέρμα. Το κινητό κοστίζει 60.000 δολάρια.

Φυσικά έχει και πιο προσιτές συσκευές, όπως το iPhone 15 Pro, με πιο συνηθισμένο σχεδιασμό, που τιμές από 7.000-10.000 δολάρια. Κάποια έχουν χρυσό 20 καρατίων και δέρμα από πύθωνα, όπως επίσης και πολιτιμους λίθους σε όλα τα μεγέθη,

Cosmote: Απεριόριστο internet χωρίς σταθερό και συμβόλαιο μέχρι Μάρτιο! Δωρεάν 1 μήνας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.