Εχθές η Poco επιβεβαίωσε ότι στις 24 Νοεμβρίου θα παρουσιάσει το Poco M3 που θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές. Λίγο μετά την επιβεβαίωση του smartphone από την εταιρεία, ο tipster Mukul Sharma δημοσίευσε τα βασικά του χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον tipster λοιπόν, το Poco M3 θα έχει τον Snapdragon 662, 6.000mAh μπαταρία, και θα υποστηρίζει 18W γρήγορη φόρτιση. Στα υπόλοιπα specs έχουμε οθόνη με διαγώνιο 6,53 ιντσών και notch, τριπλό σύστημα καμερών με την κύρια στα 48MP, και στερεοφωνικά ηχεία.

Το Poco M3 μπορεί να είναι rebrand ενός Redmi που θα κυκλοφορήσει σύντομα και παίζει να είναι το Redmi Note 10 4G ή το Redmi 10. Τα leaks είναι μπερδεμένα και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι ισχύει. Άρα, αν δεν ξεκαθαρίσει σύντομα το τοπίο θα πρέπει να περιμένουμε τις εταιρείες να παρουσιάσουν τα τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.