Αυτές τις μέρες πραγματοποιείται η International Display Technology and Application Innovation Exhibition 2020 στη Shanghai και η BOE βρέθηκε εκεί για να παρουσιάσει μερικές νέες τεχνολογίες οθόνης, και όχι μόνο.

BOE new display techs mini leds flexible amoled other

Η BOE παρουσίασε μία 27 ιντσών mini-LED μαζί με μία μικρότερη στις 15.6 ίντσες, οι οποίες μπορούν να πετύχουν εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης προσφέροντας πιο καθαρή και φυσική εικόνα. Τα midi-LEDs είναι πολύ μικρότερα από τα κανονικά LED και προσφέρουν βελτιωμένο λόγο αντίθεσης και βαθύτερο μαύρο. Πρόκειται για μία τεχνολογία με την οποία ασχολούνται πολλές εταιρείες, και διάφορες αναφορές λένε ότι θα χρησιμοποιηθεί ακόμα και από την Apple στο σύντομο μέλλον.

Η BOE είχε στην έκθεση ένα ακόμα καινοτόμο προϊόν, μία flexible οθόνη με under-display κάμερα που καταργεί την ανάγκη χρήσης notch ή punch hole και προσφέρει πραγματικά fullscreen εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, η εταιρεία αποκάλυψε μία under-display τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

BOE new display techs mini leds flexible amoled other

Για το κλείσιμο έχουμε μερικά πιο συμβατικά προϊόντα. Η BOE παρουσίασε μία 75 ιντσών οθόνη και μία 110 ιντσών 8K BD Cell οθόνη. Επίσης, αποκάλυψε μία επαναστατική τεχνολογία πλήρους ανάκλασης για υπολογιστές και tablets, διαφημιστικά μηχανήματα εξωτερικών χώρων, πίνακες σε στάσεις λεωφορείων, και άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.