Σύμφωνα με τον γνωστό leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, τρεις κινεζικοί τεχνολογικοί κολοσσοί, η Huawei, η ZTE και η BOE, συνεργάζονται για να δημιουργήσουν την καλύτερη foldable OLED οθόνη με under-display κάμερα. Το πρώτο τηλέφωνο που ενδεχομένως θα επωφεληθεί από την νέα οθόνη είναι το επερχόμενο foldable smartphone Mate X4 της Huawei.

Το Huawei Mate X4 δεν θα είναι το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο με under-display selfie, καθώς το Galaxy Fold 4 της Samsung έκανε το ντεμπούτο του με την εν λόγω τεχνολογία, αλλά απέχει πολύ από το ιδανικό. Η selfie κάμερα είναι καλά κρυμμένη, αλλά υστερεί πάρα πολύ όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας. Φαίνεται ότι οι Huawei, ZTE, και BOE, πιστεύουν ότι έχουν τη λύση.

Το νέο πάνελ OLED “Q8” φημολογείται ότι θα λύσει επιτέλους τα προβλήματα ποιότητας της under-display κάμερας, κυρίως χάρη στην τεχνογνωσία της ZTE στον τομέα και την παράδοση της BOE στην παραγωγή οθονών. Εξάλλου, η σειρά Axon της ZTE είναι πρωτοπόρος στην τεχνολογία της under-display κάμερας. Η νέα οθόνη φημολογείται ότι θα έχει ανάλυση 2.480 x 1.116 pixels και θα χρησιμοποιεί υψηλής συχνότητας 1.440Hz PWM dimming.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.