Η OnePlus και η Oppo ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους με τον κινέζο κατασκευαστή οθονών BOE. Οι δύο εταιρείες θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη τύπου στις 24 Οκτωβρίου, στην Κίνα. Στην εκδήλωση περιμένουμε να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες για την εντυπωσιακή οθόνη του OnePlus 12, που αναμένεται να είναι μία τροποποιημένη οθόνη από τη BOE.

Ο γνωστός και έγκυρος leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station έχει αναφέρει ότι το OnePlus 12 έχει τροποποιημένη οθόνη με κωδικό όνομα “Dongfang”. Αυτή η οθόνη έχει ανάλυση 2K και είναι υψηλής τεχνολογίας. Επιπλέον, θα αποτελέσει το όπλο της εταιρείας για να υπερβεί τη Samsung στον τομέα των οθονών.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι σε επίπεδο χρωμάτων, προστασίας ματιών, και φωτεινότητας, η οθόνη του επόμενου flagship της OnePlus είναι η κορυφαία της βιομηχανίας, αυτήν τη στιγμή – πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι το λανσάρισμα. Ο leaker είπε ότι θα αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες και εμείς υποσχεθήκαμε να σας τις μεταφέρουμε.

Λοιπόν, ο Digital Chat Station επανήλθε με πλούσιο υλικό. Όπως όλα δείχνουν, η οθόνη της BOE, καθώς και άλλες οθόνες που θα προκύψουν από τη συνεργασία των τριών εταιρειών, θα χρησιμοποιηθούν σε διάφορα μοντέλα. Από τη μεριά της Oppo θα δούμε τροποποιημένη οθόνη στα Find X7, ενώ της OnePlus στα Ace 3, Ace 3V, και Ace 3 Pro.

Η οθόνη των Find X7 θα είναι αυτή του OnePlus 12, μία 2K AMOLED με 120Hz μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης, ενώ τα Ace θα έχουν μία 1.5K οθόνη με 2.160Hz PWM με single pulse DC. Όλα αυτά τα panel αναμένεται να υποστηρίζουν μέγιστη φωτεινότητα που πλησιάζει, αγγίζει, και ξεπερνάει τα 3.000nits.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.