Μαθαίνουμε διάφορα για τις under-display κάμερες εδώ και μήνες, αλλά συνέχεια μας κόβουν τη φόρα γιατί λέει δεν υπάρχει ακόμη η κατάλληλη τεχνολογία οθονών. Ο Ice Universe ήρθε για να ταράξει τα νερά και αποκάλυψε ότι η Visionox θα προσφέρει στον κόσμο το πρώτο smartphone με under-display camera.

Ο leaker είπε ότι η Visionox ξεκινάει τη μαζική παραγωγή της πρώτης under-display camera οθόνης. Ή για να το πω καλύτερα, η εταιρεία έφτιαξε το panel που επιτρέπει στο φως να περνάει στον φακό της κάμερας, χωρίς να κάνει την οθόνη να μοιάζει με χαλασμένη στο σημείο της selfie. Το βίντεο στο tweet είναι πολύ κατατοπιστικό και εντυπωσιακό. Αφιέρωσε μερικά δευτερόλεπτα να το τσεκάρεις.

Δεν ξέρω αν η επόμενη δήλωση του Ice Universe ήταν απλό συμπέρασμα ή ξέρει κάτι πιο συγκεκριμένο, αλλά έχει δίκιο, από τη στιγμή που η Visionox βάζει στη μαζική παραγωγή τη μαγεία που δημιούργησε, τότε το πρώτο smartphone με under-display camera θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.