Το iPhone SE 2020 ανακοινώθηκε επίσημα πριν από μερικές εβδομάδες και πλέον κυκλοφορεί και στη χώρα μας στα 499 ευρώ για το μοντέλο με τα 64GB, στα 569 ευρώ τα 128GB και τέλος τα 256GB κοστίζουν 699 ευρώ.

Στο video που ακολουθεί θα βρεις τις πρώτες εντυπώσεις μας πριν το αναλυτικό review. Η συσκευή έφθασε στο γραφείο μας από την Cosmote, η οποία είναι και η μόνη αυτή τη στιγμή που προσφέρει eSIM και η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο σε αυτό το τηλέφωνο όσο και σε άλλα που παρέχουν αντίστοιχο support.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενα ασχημο αλλα τουμπανο μικρο κινητο με μπαταρια που βγαζει μεχρι απογευμα και πολυ μικρη οθονη. Για γυναικειο χερι βεβαια ειναι οτι πρεπει αλλα προσωπικα δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι να βλεπεις πχ netflix σε 4.7 ιντσες.

  2. Απλά τέλειο και σε σούπερ τιμή. Ιδανικό μέγεθος, σίγουρα γρήγορο μα πάνω απ όλα ποιοτικό σε υλικά και λειτουργίες όπως όλα τα iphone. Μην τα ξαναλέμε, Το iOS όλα τα κάνει όπως πρέπει και γρήγορα και όχι όπως στα Android στο περίπου. Αυτό το τηλέφωνο με την τιμή που έχει και ας μην κρυβόμαστε με τον καημό που έχει ο καθένας να αποκτήσει ένα iphone είναι απλά Chinese devices killer.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.