Γράφουμε αυτό το άρθρο, με κίνδυνο να κατηγορηθούμε ακόμη μια φορά ότι είμαστε το γραφείο τύπου της Huawei, ή ότι τα παίρνουμε από την Huawei. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, οπότε πάμε παρακάτω.

Γνωστή ιστοσελίδα του Ελληνικού χώρου πριν από λίγες ημέρες έβγαλε άρθρο, τονίζοντας ότι η Huawei ζητά από τους χρήστες να κατεβάσουν το AppGallery. Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες διαμαρτυρήθηκαν στα forums υποστήριξης ότι το Huawei Health app το οποίο είναι απαραίτητο για συγκεκριμένα Huawei smartphones, σταμάτησε να λειτουργεί με τα μη Huawei smartphones τους. Μεταξύ αυτών είναι και τηλέφωνα της Samsung, OnePlus και Google Pixels, στα οποία οι χρήστες προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν Huawei smart bands και smartwatches με αυτά.

Η απάντηση της εταιρείας ήταν να ζητήσει από τους χρήστες να κατεβάσουν το Huawei Health app μέσω του AppGallery καθώς έχει τη νεότερη έκδοση, κάτι που σημαίνει ότι πρώτα πρέπει να το κατεβάσουν από την ιστοσελίδα της εταιρείας.  Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να εκληφθεί ως προσπάθεια προώθησης του AppGallery. Και δικαιολογημένα ένας χρήστης που δεν είναι μέσα στα πράγματα, και θέλει απλά να συνεργάζεται το smartwatch που αγόρασε με το κινητό του άψογα, να εκνευριστεί σε κάποιο βαθμό.

Θέλεις μια διαφορετική ανάγνωση στην όλη υπόθεση; Από τότε που βγήκε άρθρο σε ελληνική ιστοσελίδα, πολλές άλλες του εξωτερικού το αναπαρήγαγαν, πέφτοντας στην παγίδα. Η ελληνική ιστοσελίδα, έχει συγκεκριμένες σκοπιμότητες ή άγνοια και επιδίδεται σε εκστρατεία παραπληροφόρησης του κόσμου το τελευταίο διάστημα. Ναι όντως, η εταιρεία αναγκάζει το χρήστη να κάνει κάποια πρόσθετα βήματα, αλλά από την άλλη δεν είναι λογικό μια εταιρεία να θέλει να προωθήσει τις δικές της υπηρεσίες, όπως έχει κάνει και η Google και η Apple στο παρελθόν; Πρώτη φορά το βλέπουν; 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.