Ένα ιδιαίτερα μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στο insomnia.gr για το τι τελικά συμβαίνει με το εν λόγω κατάστημα. Αν έχετε όρεξη για διάβασμα ξεκινήστε από εδώ. Από την μεριά του το techmaniacs.gr απέστειλε email που ζητούσε κάποια τοποθέτηση πάνω σε όλα αυτά που γράφονται το τελευταίο διάστημα, ότι “έφαγαν” τα λεφτά του κόσμου, δίνοντάς τους ένα περιθώριο 2-3 ημερών να απαντήσουν, χωρίς τελικά να το πράξουν.. Δεν καθίσαμε όμως, επιμείναμε και με τηλέφωνα χωρίς όμως κάποιος να μας απαντά. Το site βρίσκεται κανονικά online αν και τις τελευταίες ημέρες έχει προσθέσει το εν λόγω μήνυμα:

Ζητάμε συγνώμη για την καθυστέρηση στη διεκπεραίωση των παραγγελιών.Το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω καθυστέρησης από τον προμηθευτή μας. Αυτή τη στιγμή έχει επιλυθεί και οι παραγγελίες εκτελούνται με σειρά προτεραιότητας.

Πάντως γενικά να γνωρίζεις το εξής. Όταν ένα κατάστημα του skrtoutz έχει τιμές χώμα, δεν υποστηρίζει αντικαταβολές και paypal και σου λέει τα κινητά έρχονται μετά από 15 εργάσιμες και ζητάει προπληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, δεν ξέρω για εσάς αλλά ένα πράγμα ακούω στα αυτιά μου. ΜΑΚΡΙΑ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.