Μέσα από τις σελίδες μας έχουμε προσπαθήσει να σας ταξιδέψουμε στη Βαρκελώνη, βλέποντας από κοντά, αυτά που θεωρούσαμε ως τα πιο ενδιαφέροντα gadgets και τα πιο σημαντικά. Ναι, ο τίτλος δεν είναι λάθος, 18.000 mAh smartphone υπάρχει και είναι το Energizer Power Max P18K Pop. Πρόκειται για το smartphone με την μεγαλύτερη μπαταρία στον κόσμο.

Για να καταλάβουμε για τι ακριβώς μιλάμε, έχει 4.5 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα από το Samsung Galaxy S10+ ή το Samsung Galaxt Note 9. Η συσκευή μπορεί να προσφέρει ως και 90 ώρες κλήσεων και 50 ημέρες σε αναμονή.

Για να εξαντλήσεις όλη αυτήν την μπαταρία, θα πρέπει να προβείς στην αναπαραγωγή video για δυο ημέρες συνεχόμενα. Το τηλέφωνο λειτουργεί και σαν powerbank, ενώ η πλήρης επαναφόρτισή του διαρκεί 9 ώρες. Φέρει οθόνη 2160×1080 , Helio P70 chip και Android 9 Pie. Υπάρχουν 5 κάμερες, τρεις στο πίσω μέρος και δυο μπροστά αν και δεν θα σας εντυπωσιάσουν. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα smartphone που απευθύνεται σε πολύ περιορισμένο κοινό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.