Η Microsoft δημοσίευσε ένα αναλυτικό FAQ όσον αφορά τα σχέδιά της για την μετάβαση του Edge browser στην Chromium rendering engine της Google, αλλά παρέλειψε να αναφέρει ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα.

Στη δημοσίευσή του όμως στο Reddit, ο Kyle Alden, Project Manager του Edge, αποκάλυψε ότι ο νέος Edge θα υποστηρίζει τα Google Chrome extensions.

Αναμφίβολα η κίνηση αυτή θα κλείσει το κενό των εφαρμογών μεταξύ του Chrome και του Edge και θα κάνει ευκολότερη για τους χρήστες την εναλλαγή μεταξύ των browsers. Ας ελπίσουμε η Microsoft να προσφέρει τελικά έναν πιο εύχρηστο browser στα πρότυπα του Chrome.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροΤο νέο design του Google Phone app στο Android!
Επόμενο άρθροHow to: Πως ελέγχουμε στους πόσους κύκλους βρίσκεται η μπαταρία του iPhone μας!
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μια το Linux in windows μια το edge based on chromium…..
    Άντε να βάλει και κάνα στοιχείο Linux στα windows γιατί έχουν καταντήσει αηδία.
    Παραδεχτείτε το. Το open source Linux και κάθε Linux distro είναι κλάσεις ανώτερο λειτουργικό σύστημα. Open source ftw

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.