Αν σου αρέσει το Xiaomi Mi 8 αλλά απεχθάνεσαι το MIUI 10, τότε μάλλον βρίσκεσαι στο κατάλληλο θέμα. Μπορείς να εγκαταλείψεις εντελώς το MIUI και να προβείς στο flash της Pixel ROM που αυτομάτως θα μετατρέψει το Mi 8 σε ένα de facto Google Pixel 2 που τρέχει το Android 9 Pie. Η Pixel ROM βρίσκεται τόσο κοντά στη πραγματικότητα, που ακόμη και το Google Play Store θα πιστέψει ότι τρέχεις ένα Google Pixel 2.

Πιο συγκεκριμένα, ένα μέλος του XDA Developers, εισήγαγε ένα stock Android firmware στο Xiaomi Mi 8, κάνοντας μικρές μόνο τροποποιήσεις που απαιτούνταν λόγω της εγκοπής. Εκτός από αυτές τις μικρές τροποποιήσεις, η Pixel ROM είναι σχεδόν ίδια με το λογισμικό που τρέχει Google Pixel 2 ή Google Pixel 2 XL. Το firmware για την Pixel ROM βασίζεται σε Android-9.0.0_r8 AOSP tag (PPR2.180905.006.A1) και περιλαμβάνει ακόμη και τα τελευταία και πιο πρόσφατα Google apps από το Google Pixel 2 (PPR2.180905.005).

Μπορείς ακόμη και να κατεβάσεις και το Digital Wellbeing που προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στα Pixel. Δυο πράγματα θα πρέπει να γνωρίζεις. Ότι αν και το NFC λειτουργεί, το Google Pay όχι και ότι δεν υπάρχουν customization features, αλλά μόνο το stock Pixel 2 λογισμικό.

Μπορείς να βρεις το θέμα της ROM εδώ και να προβείς στο flashing στη συσκευή σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.