Επιδόσεις

Αυτό είναι το σημείο που το Xperia 1 πραγματικά δείχνει τα δόντια του. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον πολύ δυνατό Snapdragon 855, μαζί με 6GB RAM, που σε συνδυασμό με το άριστα στημένο λειτουργικό, κάνουν την συσκευή να πετάει. Τα πάντα ανοίγουν ταχύτατα και η λέξη lag είναι άγνωστη για την συσκευή.

Τι άριστες επιδόσεις επιβεβαιώνουν και τα benchmarks, που μας έδωσαν μερικά από τα πιο δυνατά αποτελέσματα που είδαμε φέτος.

Αυτονομία

Η συσκευή έρχεται με μπαταρία 3330mAh, που είναι φαινομενικά λίγα για μια συσκευή με τόσο μεγάλη οθόνη. Στα χέρια μας κατάφερε να μας δώσει γύρω στις 5-6 ώρες οθόνης, ενώ η μέρα έβγαινε με σχετική άνεση. Με λίγη προσοχή στην χρήση θα δείτε να βγάζει μέχρι και δύο μέρες.

Δυστυχώς το τεστ μπαταρίας του PCMark δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί στην συσκευή, καμία από τις 5 φορές που το τρέξανε, αφού σταματούσε όταν η μπαταρία έπεφτε στο 60%.

Η Sony είναι αυθεντία στην αυτονομία και το Xperia 1 είναι άλλη μια απόδειξη αυτού του ισχυρισμού.

Συμπεράσματα

Το Sony Xperia 1 είναι μια πολύ καλή συσκευή που προσφέρει ξεχωριστό και πολύ ποιοτικό σχεδιασμό, για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό. Η οθόνη της συσκευής είναι εκπληκτική και σίγουρα απολαυστική όταν έχουμε περιεχόμενο αναλογίας 21:9, ενώ ο ήχος της είναι άριστος, είτε από τα ηχεία είτε με χρήση ακουστικών. Οι επιδόσεις είναι εκπληκτικές και η αυτονομία πάρα πολύ καλή.

Αυτό που θα θέλαμε να βελτιωθεί θα ήταν η κάμερα, που μπορεί να έχει πολύ καλές προσθήκες σε σχέση με το παρελθόν, όμως δεν προσφέρει αυτή την ευκολία που έχει ο ανταγωνισμός.

Αν η φωτογραφίες δεν είναι το βασικό σας μέλημα, τότε σίγουρα θα λατρέψετε το Xperia 1. Όταν βγει στα καταστήματα αξίζει να το ελέγξετε και από κοντά για να δείτε και μόνοι σας όλα όσα προσφέρει.

1
2
3
ΣΥΝΟΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
Εμφάνιση
10
Οθόνη
10
Ήχος
9.5
Κάμερα
8
Επιδόσεις
9,5
Τιμή
8.5
Προηγούμενο άρθροΗ stable EMUI 9.1 φθάνει σε 10 Huawei και Honor συσκευές
Επόμενο άρθροΑυτό είναι το νέο Mi Health app της Xiaomi (screenshots)
Dimitrios Amprazis
Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!
sony-xperia-1-reviewΤο Sony Xperia 1 έρχεται στην χώρα μας και ήρθε για να δείξει τις βλέψεις της εταιρίας για το τμήμα των smartphones της. Η εταιρία φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα smartphones της και λίγο πριν την κυκλοφορία του Xperia 1, αποφάσισε να...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.