Πολλά smartphone brands συχνά δημιουργούν τις δικές τους εκδόσεις δημοφιλών apps που ήδη προσφέρονται από την Google στο Play Store. Και αυτή είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη πρακτική στη Κίνα, όπου οι υπηρεσίες της Google και τα προϊόντα της είναι μπλοκαρισμένα. Τα smartphones από τα κινεζικά brands συχνά έχουν το δικό τους calculator app, το gallery app και πολλές άλλες εφαρμογές. Η Xiaomi δεν διαφέρει, με τα δικά της Mi branded apps. Σήμερα, μαθαίνουμε ότι η κινεζική εταιρεία έχει αναπτύξει μια νέα εφαρμογή  που αποκαλείται Mi Health.

Αν και η Xiaomi έχει ήδη το Mi fit app στο Google Play, αποφάσισε να δημιουργήσει ακόμη ένα με προσανατολισμό το fitness tracking. Το MI Health είναι διαθέσιμο μόνο στην τελευταία και πιο πρόσφατη MIUI China Developer beta έκδοση. Το XDA Developers κατάφερε να κάνει extract το APK (package name com.mi.health) αλλά δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε μη Xiaomi συσκευές. Αν τρέχεις το MIUI, μπορείς να το εγκαταστήσεις σαν ένα system app, αλλά ένα μέλος του XDA Developers μας έβγαλε από τον κόπο δίνοντας στη δημοσιότητα screenshots του app από την τελευταία και πιο πρόσφατη MIUI beta build.

Όπως συμβαίνει και με οποιαδήποτε άλλο fitness app, μπορείς να προβείς στη παρακολούθηση των βημάτων την διάρκεια του ύπνου, να θέσεις στόχους εξάσκησης και όλα τα συναφή. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσεις το app σε μια κανονική συσκευή χωρίς να είσαι root, το XDA δεν δίνει ένα download link. Και καλύτερα να περιμένουμε την Xiaomi να το δημοσιεύσει στο Google Play Store.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.