Είναι γεγονός ότι οι επιδόσεις της κάμερας του Galaxy S9 είναι κορυφαίες, ωστόσο όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για πρόσθετη βελτίωση. Ένας μέλος του XDA Developers, ο  zeroprobe εργαζόταν πάνω στο Zero Camera Mod προκειμένου να κάνει ακόμη καλύτερες τις επιδόσεις της κάμερας. Αλλάζει μερικές ρυθμίσεις και αφαιρεί ορισμένους περιορισμούς για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Μια από τις πρώτες αλλαγές που θα παρατηρήσεις είναι ότι το  Zero Camera Mod για το Samsung Galaxy S9 αυξάνει το bitrate των βίντεο που καταγράφεις κατά 30%. Αν και αυτό δεν σημαίνει ότι η ποιότητα του βίντεο θα αυξηθεί κατά 30%, σημαίνει ότι η ποιότητα θα είναι λίγο καλύτερη από τη stock κάμερα. Άλλες σημαντικές βελτιώσεις, είναι η υψηλότερη ποιότητα για τα JPG. Προκειμένου να εκμεταλλευθείς όλες αυτές τις αλλαγές, θα πρέπει να εγκαταστήσεις το flashable zip. Βέβαια, αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, μπορείς να εγκαταστήσεις και την modded εφαρμογή.

Η modded εφαρμογή προσφέρει πολλά πρόσθετα features. Αφαιρεί το limit των 4GB, ενώ μπορείς ρυθμίσεις και τα bitrates της επιθυμίας σου. Σας παραπέμπουμε στο σχετικό θέμα του XDA Developers.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.