Μπορεί ο κύριος στόχος των smartphone συσκευών είναι να αποτελούν gadgets που θα μπορούμε να τα μεταφέρουμε παντού μαζί μας, ωστόσο όμως υπάρχει ακόμη η ανάγκη να τα συνδέσουμε σε μια πρίζα προκειμένου αυτά να φορτίσουν. Μόλις πριν από λίγες ώρες, δημοσιεύθηκαν ορισμένα renders του Ευρωπαϊκού USB-C adapter των επόμενων iPhones.

Τα καλώδια θα περιλαμβάνουν USB-C στο ένα άκρο και Lightning θύρα για σύνδεση στο iPhone στο άλλο. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο προς το παρόν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗpocketnow.com
Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy Note 9: Περισσότερες λεπτομέρειες πιο κοντά στην αλήθεια!
Επόμενο άρθροΕίναι εξαιρετικά εύκολη η αγορά fake Facebook λογαριασμών!
Baladis Georgios K
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.