Σήμερα μια φωτογραφία του OnePlus 6 ανέβηκε στο Twitter, με την συσκευή να είναι σε δύο χρώματα. Στην φωτογραφία βλέπουμε τον CEO της εταιρίας, Pete Lau και τον Ινδό ηθοποιό Amitabh Bachchan, να κρατάνε την συσκευή στα χέρια τους. Συγκεκριμένα ο Bachchan κρατάει την μαύρη συσκευή και το Lau κρατάει την άσπρη συσκευή. Να πουμε πως οι συσκευές φαίνονται πολύ όμορφες.

Το Tweet κατέβηκε μετά από λίγο, όμως ότι ανεβαίνει στο internet μένει εκεί. Από ότι φαίνεται ο Bachchan δεν κατάλαβε ότι με αυτή την φωτογραφία διέρρευσε το κινητό ή απλά μας δίνει teaser της συσκευής.

Στην φωτογραφία βλέπουμε το πίσω μέρος των συσκευών, που φαίνεται το μαύρο να είναι από γυαλί, καθώς έχει αντανακλάσεις. Πιθανότατα το ίδιο να ισχύει και για το λευκό. Ελπίζουμε να δούμε και άλλες εκδόσεις της συσκευής, με υφή όπως Sandstone. Η γυάλινη πλάτη ίσως να δείχνει προς ασύρματη φόρτιση.

Εκτός από τα χρώματα, βλέπουμε την διπλή κάμερα και ακριβώς από κάτω βρίσκεται ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η πλάτη της συσκευής θα είναι κυρτή, ώστε να προσφέρει καλύτερο κράτημα.

Η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 16 Μαΐου, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να ανακαλύψουμε παρέα την συσκευή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.