Σήμερα διέρρευσε φωτογραφία στον Τύπο, που φαίνεται να παρουσιάζει τα καλούπια των τριών συσκευών της Apple, που θα δούμε το 2017. Τα καλούπια δεν μας δίνουν κάποια έξτρα πληροφορία για τις συσκευές, όμως μπορούμε να δούμε την διαφορά μεγέθους, μεταξύ των τριών συσκευών.

Το iPhone 8 είναι στην μέση της φωτογραφίας και ενώ αναμένεται στις 5.8 ίντσες, το βλέπουμε λίγο ψηλότερο και πλατύτερο από το iPhone 7s, των 4.7 ιντσών. Σε σχέση με το iPhone 7s Plus είναι αρκετά μικρότερο, και ας έχει μεγαλύτερη οθόνη.

Κάτι άλλο που επιβεβαιώνουμε είναι η διπλή κάμερα που αλλάζει τοποθέτηση, κυρίως λόγω του μεγέθους του iPhone 8, που είναι στενότερο.

Συνήθως τα καλούπια δίνονται στους κατασκευαστές θηκών, ώστε να έχουν έτοιμες θήκες για την κυκλοφορία της συσκευής.

H Apple θα ανακοινώσει τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus, περίπου στο ίδιο μέγεθος και σχεδιασμό με τα iPhone 7 και 7 Plus. Μαζί θα δούμε και το iPhone 8, με AMOLED οθόνη και εμπρόσθια 3D-Sensing κάμερα. Τα 7 και 7 Plus θα κυκλοφορήσουν πιθανότατα μέσα στον Σεπτέμβριο, ενώ το iPhone 8 ίσως κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό, μέσα στον Οκτώβριο. Έχουμε ακούσει και φήμες που θέλουν το iPhone 8 να κυκλοφορεί μέσα στο 2018.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.