Νωρίτερα φέτος, η Apple παρουσίασε νέα εργαλεία για τους τεχνικούς της που καθιστούν δυνατή την επισκευή της μονάδας Face ID χωρίς να χρειάζεται να αντικατασταθεί ολόκληρο το iPhone. Ωστόσο, αυτά τα εργαλεία ήταν διαθέσιμα μόνο για τα iPhone XS και μεταγενέστερα. Τώρα η εταιρεία επέκτεινε επιτέλους αυτήν την επισκευή και στο iPhone X.

Σε ένα εσωτερικό σημείωμα που στάλθηκε στα Apple Stores και στους εξουσιοδοτημένους παρόχους service, η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι παρέχει πλέον εργαλεία για την επιδιόρθωση του Face ID στο iPhone X χωρίς να χρειάζεται να αντικατασταθεί ολόκληρο το τηλέφωνο.

Προηγουμένως, εάν για κάποιο λόγο αποτύγχανε το Face ID στο iPhone, η Apple θα αντικαθιστούσε το τηλέφωνο με ένα νέο, καθώς δεν υπήρχε τρόπος να διορθωθεί μόνο η μονάδα Face ID – πιθανώς για λόγους ασφαλείας. Η εταιρεία έχει τώρα αναπτύξει μια νέα μέθοδο για την ασφαλή αντικατάσταση μόνο της μονάδας Face ID.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.