Το Xiaomi Redmi Note 4X έχει ήδη περάσει από το TENAA και σύμφωνα με την εταιρία θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η εταιρία μέσω του λογαριασμού της στο Weibo, έκανε την ανακοίνωση, οπότε έχουμε επίσημα την ημερομηνία.
Από χαρακτηριστικά η συσκευή αναμένεται να έρθει με τον Helio X20, ενώ ενδέχεται να δούμε και έκδοση με Snapdragon 653. Θα έχει οθόνη 5.5 ίντσες, ανάλυσης 1080p και από RAM θα το δούμε σε εκδόσεις 2GB, 3GB και 4GB. Ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι είτε 32GB, είτε 64GB.
Η κάμερα του Redmi Note 4X θα είναι στα 13MP για το πίσω μέρος και στα 5MP για την πρόσοψη. Η μπαταρία του θα είναι στις 4100mAh. Φυσικά θα έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.
Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.
































![Samsung Galaxy S26 Ultra Review: Είναι τελικά Ultra; [Βίντεο] Galaxy S26 ultra review](https://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2026/03/Galaxy-S26-ultra-review-218x150.webp)







![Ανατροπή με τη σειρά Xiaomi 18: Έρχεται νωρίτερα, αλλά «κόβεται» το Ultra; [Ανάλυση] Xiaomi 18 Pro Max specs μεSnapdragon 8 Elite Gen 6 Pro, θα έρθει για να πάρει τη θέση του Xiaomi 18 Ultra. Τώρα ακούμε πως θα έρθει και στην Ευρώπη και την παγκόσμια αγορά](https://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2026/06/XIaomi-18-Pro-Max-218x150.webp)






