Ευχάριστα νέα για τους κατόχους Windows Phone που παίζουν games στο smartphone τους. Σύμφωνα με την Qualcomm το επερχόμενο DirectX 12 θα προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία gaming στα Windows Phone. Το DirectX 12 θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία με των νέων Windows και Windows Phone κάποια στιγμή μέσα στο 2015.

qualcomm snapdragon-s4

Η Microsoft και η Qualcomm δουλεύουν μαζί καιρό τώρα, για να εξασφαλίσουν ότι τα Adreno GPU θα υποστηρίζουν πλήρως νέο DirectX API. Γνωρίζουμε ότι το νέο DirectX 12 βελτιώνει τα γραφικά των παιχνιδιών και εκμεταλλεύεται πιο αποτελεσματικά τους πόρους του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών. Παράλληλα βελτιώνει και την κατανάλωση ενέργειας την ώρα του gaming κάτι πολύ χρήσιμο για τα smartphone.

Προς το παρόν τα Windows Phone χρησιμοποιούν μια τροποποιημένη έκδοση του DirectX 11 που όμως δεν προσφέρει όλα τα καλούδια της κανονικής του έκδοσης.

microsoft-and-qualcomm-historyΠηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.