Φαίνεται πως έχουμε νέο βασιλιά των Benchmarks, καθώς το HTC One Μ8 διέλυσε τον ανταγωνισμό! Τα άσχημα νέα όμως είναι πως δεν πρόκειται για την έκδοση που θα έρθει στην χώρα μας, αλλά για αυτή που προορίζεται για την ασιατική αγορά. Η ασιατική έκδοση έχει στο εσωτερικό της Snapdragon 801 (ΜΣΜ8974-AC) χρονισμένο στα 2.5GHz, που είναι και ο πιο δυνατός!

LG-G-Pro-2-HTC-One-M8-Samsung-Galaxy-S5-Sony-Xperia-Z2

To ePrice που είδαμε το πρωί να συγκρίνει τις οθόνες των Samsung Galaxy S5, HTC One M8, Sony Xperia Z2 και LG G Pro 2, έβαλε κάτω τις συσκευές και έτρεξε όλα τα δημοφιλή benchmarks.Το Galaxy S5 έχει το ίδιο Chipset με το HTC One M8, ενώ το Xperia Z2 έχει τον μικρότερο Snapdragon 801 που είναι χρονισμένος στα 2.3GHz. Τέλος το LG G Pro 2 έχει Snapdragon 800, ίδιο με αυτόν του LG G2.

Η διαφορά μεταξύ των συσκευών είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς το HTC One M8 είναι αρκετά πιο μπροστά σε όλα σχεδόν τα benchmarks. Δείτε λοιπόν τα αποτελέσματα παρακάτω! Μένει μόνο να δούμε τα αποτελέσματα του HTC One M8 που θα έρθει στην Ευρώπη και άρα στην χώρα μας!

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.