Η Jolla πρόσφατα επιβεβαίωσε, ότι μια ROM του Sailfish OS είναι στα σκαριά και θα είναι διαθέσιμη για αρκετές συσκευές μέσα στο χρόνο. Στην MWC που μας πέρασε είχαμε δει μερικές συσκευές που έτρεχαν αυτό το λειτουργικό.
Αν το Sailfish OS σας τράβηξε το ενδιαφέρον μπορείτε να το δείτε εν δράση σε ένα Samsung galaxy S3 LTE. Το λειτουργικό διαθέτει πολύ όμορφα γραφικά και διάφορες έξυπνες λειτουργίες που ενεργοποιούνται με gestures. Απολαύστε το!
Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

![Honor Robot Phone: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει και το είδαμε στην MWC [Βίντεο] Honor Robot Phone](https://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2025/10/honor-robot-phone-3-218x150.webp)





























![Samsung Galaxy S26 Ultra Review: Είναι τελικά Ultra; [Βίντεο] Galaxy S26 ultra review](https://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2026/03/Galaxy-S26-ultra-review-218x150.webp)















![Honor Robot Phone: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει και το είδαμε στην MWC [Βίντεο] Honor Robot Phone](https://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2025/10/honor-robot-phone-3-100x70.webp)

Δεν κατάλαβα γρι Πως δουλεύει άλλα φαίνεται πολύ όμορφο.Και επιτέλους ένα λειτουργικό Που δεν χρειάζεται on screen buttons η hardware buttons.