Όσοι είναι κάτοχοι Samsung συσκευής και ασχολούνται με rooting και περνάνε custom ROM στη συσκευή τους σίγουρα θα έχουν χρησιμοποιήσει το γνωστό πρόγραμμα Odin. Το CASUAL dev πρόσφατα κυκλοφόρησε το JΟdin, το οποίο είναι ουσιαστικά το ίδιο πρόγραμμα με το αρχικό, απλά είναι γραμμένο σε Java και υποστηρίζει Linux, Mac OSX μέχρι και Raspberry Pi. Φυσικά μπορεί να τρέξει και σε web browser.

jodin (1)

Το JΟdin3 μοιάζει με το Odin3, το οποίο έχουν συνηθίσει οι χρήστες και χρησιμοποιεί το Heimdall σαν βάση (το Heimdall είναι ένα cross-platform open-source tool το οποίο χρησιμοποιείται για να flashαρουμε ROMs σε Samsung Galaxy S συσκευές). Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή θα χρειαστεί ένα PIT file, το οποίο μπορεί να το κατεβάσει αυτόματα αν δεν το έχει ο χρήστης.

jodin (2)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο XDA για να διαβάσετε τις οδηγίες. Μπορείτε να το τρέξετε κατευθείαν από εδώ. Καλό θα ήταν να μην δοκιμάσετε να flashαρετε από browser διότι υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσει η Java κατά το update. Για να το κατεβάσετε πατήστε εδώ όπου μπορεί να τρέξει οπουδήποτε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.