Το LG G Flex είναι πραγματικά ένα τεχνολογικό επίτευγμα που μας παρουσίασε η LG μέσα στο 2013. Χάρις την κυρτή οθόνη των 6”ιντσών το κινητό έχει την ικανότητα να λυγίζει και να επανέρχεται στην αρχική του μορφή μετά από λίγο. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο;

Σύμφωνα με τους Korea Times, μπορεί να δημιουργηθούν μικρά εξογκώματα στην οθόνη της συσκευής και η LG γνώριζε γι’ αυτό το πρόβλημα πριν το λανσάρισμα της συσκευής. Στην παρακάτω φωτογραφία μπορεί κάποιος να παρατηρήσει τα μικρά εξογκώματα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από μαγαζί κινητών συσκευών στη Σεούλ. Ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι τα περισσότερα LG Flex έχουν αυτά τα μικρά εξογκώματα.

lggflex

Η Korea Times συνεχίζει και λέει ότι η LG ήταν διστακτική στο να βγάλει συσκευή με κυρτή οθόνη και θα έπρεπε να ενημερώσει τους καταναλωτές γι’αυτό το πρόβλημα. Η LG μη χάνοντας χρόνο έβγαλε μια ανακοίνωση ώστε να ενημερώσει του καταναλωτές της.

Έτσι μας λέει ότι επειδή τα υλικά κατασκευής της συσκευής του G Flex όπως το γυαλί, η OLED οθόνη, η μπαταρία και το ελαστικό πλαίσιο ασκούν δύναμη ώστε να παραμείνουν επίπεδα σε αντίθεση με την συσκευή που είναι κυρτή, δημιουργούνται φουσκάλες. Αυτό δεν έχει να κάνει με την απόδοση ή με την ποιότητα της συσκευής.

LG-G-Flex-small-bumps

Η LG μας λέει ότι τα εξογκώματα εξαφανίζονται με τον καιρό κι όσοι βιάζονται να τα ξεφορτωθούν μπορούν να πιέσουν πάνω τους. Ελπίζουμε αυτή η μικρή αστοχία της εταιρείας να μην κοστίσει στις πωλήσεις της συσκευής.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.