Έχουμε ακούσει πως η Apple θέλει να φέρει θήκη στα iPhone που θα λειτουργούν σα δευτερεύουσα οθόνη, ιδιαίτερα μετά την αίσθηση που έκαναν τα Xiaomi 17 Pro και Pro Max. Όμως, η ιδέα υλοποιήθηκε ήδη από την Dockcase, που δημιούργησε τη θήκη Selfix. Η θήκη έχει σχεδιαστεί για το iPhone 17 Pro και προσφέρει μια δευτερεύουσα κυκλική οθόνη στην θέση του λογότυπου στην πλάτη.

Η θήκη Selfix προσφέρει μια οθόνη 1.6 ιντσών, με ανάλυση 480×480. Το μέγεθός της και η διάταξή της είναι περίπου σαν την οθόνη ενός smartwatch. Ο βασικός σκοπός αυτή της οθόνης είναι κυρίως να χρησιμοποιεί ο χρήστης τις πίσω κάμερες για να τραβάει στις selfies του ή τα vlog του. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πολύ ανώτερες 48MP κάμερες, που έχουν με διαφορά πολύ καλύτερη ποιότητα. Παράλληλα, βοηθάει τον χρήστη να τραβήξει και από την υπερευρυγώνια κάμερα, αν θέλει να χωρέσουν πολλοί σε μια φωτογραφία, βέβαια ο υπερευρυγώνια κάμερα δεν είναι σχεδιασμένη για αυτή τη δουλειά και θα υπάρχουν παραμορφώσεις σε πρόσωπα, όπως η επιλογή υπάρχει.

Dockcase

Η θήκη διαθέτει θύρα Power Delivery 3, μέσω USB-C, που υποστηρίζει μέχρι και 100W φόρτιση. Ενσωματωμένο στη θήκη είναι ένα κουμπί που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί την οθόνη, ενώ υπάρχει και μια θύρα για κάρτες microSD μέχρι 2TB για την αποθήκευση των αρχείων.

Σύμφωνα με την Dockcase, η πίσω οθόνη προσφέρει μια άριστη εμπειρία χρήσης, με μηδενικό shutter lag και η θήκη δεν απαιτεί την εγκατάσταση κάποιας έξτρα εφαρμογής για να λειτουργήσει. Υπογραμμίζει μάλιστα πως η θύρα microSD μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση επιπλέον φωτογραφιών και βίντεο, στη βιβλιοθήκη του iPhone.

Google Phone: Έρχεται νέα ρύθμιση που κλειδώνει την οθόνη κλήσης σε κάθετη προβολή

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για τη διάθεσή της στην αγορά ή την τιμή της, όμως δεν περιμένουμε να είναι φθηνή. Η εταιρεία θα το διαθέσει κάποια στιγμή στο Kickstarter και θα είναι διαθέσιμο σε Blush Pink, Oat White και Midnight Black.

Dockcase

Ενδιαφέρουσα ιδέα, όμως προσωπικά θα προτιμήσω μια οθόνη που θα είναι ενσωματωμένη στο κινητό, όπως έκανε η Xiaomi, αντί να χρειάζεται να κουβαλάω μια ογκώδη θήκη παντού και πάντα μαζί μου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.