Η Samsung επεκτείνει το πρόγραμμα beta του One UI 8.0 σε περισσότερες συσκευές της και πλέον η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για τα Galaxy S23 και τα μοντέλα της σειράς Α.
Πιο συγκεκριμένα η Samsung έχει λανσάρει το One UI 8.0 για τη σειρά Galaxy S23. Ο tipster Tarun Vats ανέφερε ότι η ενημέρωση για τη σειρά Galaxy S23 είναι πλέον διαθέσιμη σε όσους έχουν εγγραφεί στην beta έκδοση στην Ινδία και τη Νότια Κορέα. Εκτός από το Galaxy S23, η Samsung ανοίγει επίσης το πρόγραμμα beta του One UI 8.0 για πολλά τηλέφωνα της σειράς A. Σύμφωνα με πρόσθετες αναφορές, τα Galaxy A55, Galaxy A35 και Galaxy A36 έχουν αρχίσει να λαμβάνουν το One UI 8.0 στην Ινδία.
Εκτός από αυτά τα τηλέφωνα, η Samsung έχει επίσης υποσχεθεί να φέρει την ενημέρωση στα Galaxy A56, Z Fold 5 και Z Flip 5, και αναμένουμε ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και αυτά. Αν θέλετε να δοκιμάσετε την ενημέρωση σε μία από τις παραπάνω συσκευές, μεταβείτε στην εφαρμογή Samsung Members στο Galaxy smartphone σας και επιλέξετε το banner στην κορυφή που σας προτείνει να εγγραφείτε στην beta έκδοση.
Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.