Η Ιαπωνική σελίδα Macotakara δημοσίευσε φωτογραφίες από dummy συσκευές, δύο iPhone SE 4. Το μικρότερο από τα δύο είναι ίδιο με το iPhone 14, από το οποίο θα δανειστεί τον σχεδιασμό του το iPhone SE 4, που πλέον δεν θα έχει τα τεράστια bezels του παρελθόντος, ενώ θα διαθέτει Face ID αντί για Touch ID. Εκεί που θα διαφέρει όμως θα είναι στην πλάτη, αφού θα έχει μία μόνο κάμερα. Η συσκευή θα διαθέτει φυσικά τον διακόπτη σίγασης, που θα είναι λίγο μικρότερος από αυτόν του iPhone 14. Σε όλα τα άλλα θα είναι ίδιο σχεδιαστικά.

iPhone SE 4

Όμως, το Macotakara δείχνει επίσης και μια ακόμα συσκευή, που εικάζεται πως είναι ένα μεγαλύτερο iPhone SE 4 Plus. Κάτι τέτοιο δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ η Apple και φαίνεται πως θα έχει μεγαλύτερη οθόνη στις 6.5 ίντσες, σε αντίθεση με το απλό iPhone SE 4, που θα έχει 6.1 ίντσες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Apple δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να κυκλοφορήσει το μεγαλύτερο μοντέλο μαζί με το μικρότερο iPhone SE 4, οπότε ας επικεντρωθούμε στο iPhone SE 4, που σίγουρα θα έρθει στη αγορά.

Το επερχόμενο οικονομικό iPhone θα είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς SE που θα έχει OLED πάνελ, ενώ θα φέρει και την μεγαλύτερη οθόνη της σειράς, στις 6.1 ίντσες. Στο εσωτερικό θα έχει τον Apple A18, που κατασκευάζεται από την TSMC στα 3. Είναι το ίδιο chipset που είδαμε και στο απλό iPhone 16, με πολύ δυνατές επιδόσεις. Η μονή κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι στα 48MP, χωρίς να έχουμε παραπάνω πληροφορίες για αυτήν μέχρι στιγμής. Διαφορά όμως θα δούμε στο 5G modem της συσκευής, που θα είναι κατασκευασμένο από την Apple, για να αντικαταστήσει το Snapdragon X65 modem, που είχαν τα iPhone 14.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2025. Θα έχει 8 GB RAM για να μπορεί να υποστηρίξει την Apple Intelligence, μια λειτουργία που δε θα έρθει στην Ευρώπη.

Εντελώς δωρεάν απεριόριστα data στο Cosmote What’s UP για 3 ημέρες

Το iPhone SE 3 είχε αρχική τιμή στα $429, όμως δεδομένους του νέου-παλιού σχεδιασμού και την χρήση του Apple A18 στο εσωτερικό, η αναμενόμενη τιμή του iPhone SE 4 είναι στα $499. Όμως, μέχρι την ανακοίνωση τίποτα δεν είναι σίγουρο και η Apple μπορεί να κάνει την έκπληξη να κρατήσει την τιμή ίδια. Θέλει άλλωστε να γίνει η πρώτη σε μερίδιο αγοράς για το 2025.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.