Ο Jeff Pu της Haitong International, μια αρκετά ακριβής πηγή πληροφοριών σχετικά με την Apple, επιστρέφει με νέες πληροφορίες για την σειρά iPhone 17, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2025,μαζί με το νέο iPhone 17 Slim. Ναι, μόλις τώρα ανακοινώθηκαν τα iPhone 16, όμως η ανάπτυξη του επόμενου τηλεφώνου έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες για την εταιρία, ώστε να μπορέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο να σχεδιάσει, να στήσει και να δοκιμάσει την επόμενη συσκευή, ενώ παράλληλα θα πρέπει να ξεκινήσει και η παραγωγή της μήνες πριν την κυκλοφορία, ώστε να έχει επαρκή αριθμό συσκευών στα καταστήματα. Προφανώς όλα αυτά δε γίνεται μέσα σε 12 μήνες, με την δημιουργία των συσκευών να πρέπει να περάσει από δεκάδες ομάδες ανάπτυξης, που όταν τελειώνουν με κάθε συσκευή, ξεκινάνε την επόμενη.

Ξεκινάμε λοιπόν με τον star των επόμενων συσκευών της Apple, που θα είναι το iPhone 17 Slim (ή iPhone 17 Air, αν κρίνουμε από τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρίας σε laptops και tablets). Η ανάπτυξη ενός λεπτότερου και πού δυνατού μοντέλου έχει ήδη επιβεβαιωθεί ανεπίσημα και φαίνεται πως θα χρησιμοποιεί τον Apple A19 και όχι τον A19 Pro που θα έχουμε στα Pro μοντέλα. Φυσικά θα έχει 8GB RAM για να μπορεί να υποστηρίξει την Apple Intelligence.

Το iPhone 17 Slim θα έχει μια μονή κάμερα στην πλάτη, με αισθητήρα στα 48MP, ενώ στην πρόσοψη θα έχει selfie κάμερα 24MP, που θα υποστηρίζει FaceID. Θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και η οθόνη θα είναι στις 6.6 ίντσες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Pu, η συσκευή θα έχει εντελώς νέο σχεδιασμό και θα έρθει στην θέση του iPhone 17 Plus, που θα σταματήσει να κυκλοφορεί.

60 λεπτά ομιλίας προς όλους δωρεάν κάθε μήνα χωρίς κάρτα + 21.5GB για 6 μήνες

Ο Pu έδωσε πληροφορίες και για τα iPhone 17 Pro και Pro Max. Οι συσκευές θα έχουν το ίδιο μέγεθος οθόνης με τους προκάτοχούς τους, ενώ στο εσωτερικό θα βρούμε τον A19 Pro. Η μεγάλη αλλαγή είναι στην RAM που θα φτάνει τα 12GB. Οι συσκευές θα έρθουν με νέο τηλεφακό 48MP, ενώ η Selfie κάμερα θα έρθει και εδώ με αισθητήρα στα 24MP. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έρθουν με μικρότερο Dynamic Island, που θα χρησιμοποιούν ένα νέο και μικρότερο σε μέγεθος, σύστημα Face ID.

Είναι αρκετά νωρίς για να θεωρήσουμε δεδομένες τις πληροφορίες, όμως ο Jeff Pu συνήθως δεν λέει κάτι, αν δεν είναι σίγουρος πως ισχύει. Βέβαια, στους 11 μήνες μέχρι την κυκλοφορία των iPhone 17, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο η Apple να αποφασίσει να κάνει αλλαγές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.