Ανακοινώνεται ότι:
Α) διατίθενται αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή του WHAT’S UP, για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP STUDENT, οι παρακάτω προσφορές πακέτων χρήσης data:

i. Για το διάστημα από 1/10/2024 έως και 20/10/2024, το πακέτο που παρέχει 30 GB για 10 ημέρες με 4,90€.

• Τα GB του πακέτου είναι διαθέσιμα και για χρήση σε περιαγωγή εντός Ε.Ε. με όριο χρήσης τα 5,5 GB.

Ανακαλύφθηκε το μικρόβιο που προκαλεί καρκίνο! Ποιο είναι

• Τα GB του πακέτου που δεν καταναλώνονται εντός της διάρκειας ισχύος του, μεταφέρονται εάν ενεργοποιηθεί εκ νέου το ίδιο πακέτο πριν την ημερομηνία λήξης του.

ii. Για το διάστημα από 30/10/2024 έως και 30/11/2024, το πακέτο που παρέχει 50GB για 30 ημέρες με 17€.

• Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί έως 2 φορές εντός του ίδιου ημερολογιακού μήνα.
• Τα GB του πακέτου προσφοράς είναι διαθέσιμα και για χρήση σε περιαγωγή εντός Ε.Ε. με
όριο χρήσης τα 18 GB.
• Τα GB του πακέτου της προσφοράς που δεν καταναλώνονται εντός της διάρκειας ισχύος
του, μεταφέρονται εάν ενεργοποιηθεί εκ νέου το ίδιο πακέτο προσφοράς πριν την
ημερομηνία λήξης του.

B) από την 30/10/2024:
i. διατίθενται εμπορικά τα νέα φοιτητικά πακέτα WHAT’S UP STUDENT DIY, αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή του WHAT’S UP. Τα νέα πακέτα WHAT’S UP STUDENT DIY προσφέρουν επιλογές με πολύ περισσότερα data, λεπτά ομιλίας προς όλους και γραπτά μηνύματα (SMS) προς όλα τα εθνικά δίκτυα σε σχέση με τα υφιστάμενα πακέτα WHAT’S UP STUDENT DIY, για να καλύψουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των συνδρομητών καρτοκινητής WHAT’S UP STUDENT. Τα χαρακτηριστικά των νέων πακέτων φαίνονται στον πίνακα 1.

*Με κάθε ενεργοποίηση του Πακέτου 3 και του Πακέτου 6 θα αποδίδεται έως και την 30/11/2024 επιπλέον δώρο 7GB για 30 ημέρες.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των νέων πακέτων WHAT’S UP STUDENT DIY είναι τα εξής:
• Η διάρκεια ισχύος του κάθε πακέτου είναι 30 ημέρες.
• Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης είναι 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και video κλήσεις ενώ στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο.
• Τα ΜΒ, τα λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και τα SMS, που δεν καταναλώνονται  εντός της διάρκειας ισχύος του πακέτου, μεταφέρονται εάν ενεργοποιηθεί εκ νέου πακέτο WHAT’S UP STUDENT DIY πριν την ημερομηνία λήξης του, οπότε τα συνολικά λεπτά ομιλίας προς όλους, ΜΒ και SMS μπορούν να καταναλωθούν μέχρι τη λήξη του πακέτου με τη μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης.

• Τα λεπτά ομιλίας και τα SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα αφορούν χρήση προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (γεωγραφικούς αριθμούς και αριθμούς κινητής τηλεφωνίας), εξαιρουμένων των κλήσεων προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (εκτός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας).

• Τα λεπτά ομιλίας και SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα των πακέτων είναι διαθέσιμα για χρήση και σε περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

• Τα GB των πακέτων 1,2,4 & 5 του ανωτέρω πίνακα είναι διαθέσιμα για χρήση και σε περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενώ, τα GB των πακέτων 3 & 6 είναι διαθέσιμα για χρήση και σε περιαγωγή εντός E.E. με όριο χρήσης τα 16 GΒ και 18 GΒ αντιστοίχως. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων MB των πακέτων 3 & 6, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00192€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα.

ii. Παύει η εμπορική διάθεση των υφιστάμενων πακέτων WHAT’S UP STUDENT DIY. Οι συνδρομητές καρτοκινητής που έχουν ενεργοποιήσει έως και την 30/10/2024 πακέτο WHAT’S UP STUDENT DIY που καταργείται, θα μπορούν να κάνουν χρήση των διαθέσιμων παροχών του μέχρι την κατανάλωση ή τη λήξη του, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

iii. Παύει η εμπορική διάθεση του φοιτητικού πακέτου WHAT’S UP Student Calls to all που παρέχει 1500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα, 1500 γραπτά  μηνύματα (SMS) προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 1,5GB Internet για 30 ημέρες, για τους συνδρομητές WHAT’S UP STUDENT. Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τo παραπάνω πακέτo έως και την 30/10/24, τo διατηρούν μέχρι την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης ή τη λήξη του, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

Οι συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP STUDENT που επηρεάζονται από τις παραπάνω αλλαγές έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους εντός 30 ημερών από τη θέση σε ισχύ των ανωτέρω τροποποιήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης των ανωτέρω τροποποιήσεων.

Οι συνδρομητές που θα καταγγείλουν τη σύμβασή τους σύμφωνα με τα ανωτέρω, μπορούν να αιτηθούν την επιστροφή του χρηματικού τους υπολοίπου το οποίο θα τους επιστραφεί, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προβεί σε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης, εντός τριάντα (30) ημερών από την αίτησή τους.

Από το χρηματικό ποσό της ανανέωσης αφαιρείται τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 10%. Εφαρμόζεται μηδενικό τέλος (0%) για φυσικά πρόσωπα δεκαπέντε (15) έως και είκοσι εννέα (29) ετών, αφού εγγραφούν σε ειδική εφαρμογή του gov.gr, για ένα αριθμό ανά δικαιούχο, στην επόμενη ανανέωση στη καρτοκινητή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.