Το DxOMark ανέβασε το review του για το iPhone 16 Pro Max, που φέτος έμεινε πολύ λίγο πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όμως πριν προχωρήσουμε στα αποτελέσματα, πρέπει να πουμε μερικά πράγματα για το DxOMark.

Το DxOMark είναι ένας οργανισμός ελέγχου σε κάμερες. Οι εταιρίες πληρώνουν συνδρομή αρκετών χιλιάδων ευρώ στο DxOMark, ώστε να πάρουν μια αναλυτική έκθεση για τις συσκευές τους. Με αυτό τον τρόπο βλέπουν από ειδικούς στην φωτογραφία τα δυνατά σημεία των συσκευών τους, αλλά και τα αδύναμα, ώστε να βελτιωθούν στις επόμενες εκδόσεις. Το DxOMark δεν αποτελεί ειδησεογραφική σελίδα, ούτε σελίδα με reviews, αν και δημοσιεύει τις δοκιμές που κάνουν, ώστε να τις δει και το κοινό. Η φωτογραφία έχει συγκεκριμένους κανόνες και μετρήσεις, που απαιτούν συγκεκριμένο εξοπλισμό και γνώσεις για να αξιολογηθεί. Αυτό έπρεπε να ξεκαθαριστεί, καθώς αρκετοί μπερδεύουν το DxOMark με ειδησιογραφική σελίδα και πιστεύουν πως “τα παίρνει” από εταιρίες, για να βγάλει αποτελέσματα. Βέβαια, το κοινό θα γράψει πάλι τα ίδια και εδώ, καθώς αρκετοί πιστεύουν πως θίγει τις προτιμήσεις τους σε εταιρίες και συσκευές.

Πάμε τώρα στην ουσία του άρθρου. Το iPhone 16 Pro Max, κατέκτησε την τέταρτη θέση της κατάταξης, μένοντας πίσω από τα Huawei Pura 70 Ultra, το Pixel 9 Pro XL και το Honor Magic 6 Pro. Κατάφερε να συγκεντρώσει 157 πόντους, που είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ δυνατό σκορ. Ιδιαίτερα όταν τα Pixel 9 Pro XL και Magic 6 Pro, πήραν από 158 πόντους το καθένα.

iphone 16 pro max dxomark

Σε αυτά τα επίπεδα, προφανώς οι επιδόσεις στην κάμερα είναι εκπληκτικές και η ναυαρχίδες της Apple κατάφεραν να μπουν στην πεντάδα των καλύτερων φωτογραφικά συσκευών. Οι συσκευές της Apple κατάφεραν να βγάλουν δυνατές λήψεις, με άριστο χρωματικό εύρος. Εντυπωσιακή ήταν και η απόκριση της κάμερας, με μηδενικό shutter lag, για να μην χάνουμε λήψεις. Όπως πάντα, εντυπωσιακό ήταν και το βίντεο της συσκευής.

Ο Dimensity 9400 διαλύει τον Apple A18 Pro των iPhone 16 Pro στα γραφικά!

Μιλώντας για το βίντεο, το iPhone 16 Pro Max έχει τις καλύτερες επιδόσεις με άριστη ποιότητα, υψηλή λεπτομέρεια και πολύ χαμηλό θόρυβο, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.

Το μόνο αρνητικό που βρήκε το DxOMark ήταν κάποια θέματα στον τηλεφακό, όπου ανάμεσα στο 2Χ και το 5Χ, υπήρχε μικρή απώλεια στην λεπτομέρεια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.