Μπορεί οι προπληρωμένες κάρτες να μην είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στις συναλλαγές, αλλά με την ευρεία υιοθέτηση του Google Wallet, του Apple Pay και των POS μπορείς να τις αξιοποιήσεις για να κάνεις δωρεάν τις συναλλαγές σου, πόσο μάλλον όταν αυτές δεν έχουν καμιά προμήθεια.

Cosmote Home Connect: Για καλύτερο internet στο σπίτι! Τι προσφέρει

Οι προπληρωμένες κάρτες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και ασφαλείς, καθώς σου επιτρέπουν να τις φορτίσεις με ένα συγκεκριμένο ποσό για να κάνεις τις συναλλαγές σου. Ωστόσο έχουν υψηλό κόστος. Δηλαδή, χρεώνουν οι περισσότερες τράπεζες 2 ευρώ την εκφόρτιση, και 1% επί του ποσού της συναλλαγής κατά την φόρτιση, επιβαρύνονται με κόστη έκδοσης και πλήθος άλλων.

Υπάρχει όμως μια προπληρωμένη κάρτα η οποία δεν έχει καμιά προμήθεια και είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής της Εθνικής Τράπεζας Next. Δεν έχει κόστος φόρτισης και εκφόρτισης ούτε έκδοσης. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή εδώ. 

Επίσης μια πολύ καλή άυλη χρεωστική κάρτα είναι του Payzy. Αναγνωρίζεται ως debit σε πλήθος υπηρεσιών που την έχω χρησιμοποιήσει και όχι ως προπληρωμένη με αποτέλεσμα κάτι τέτοιο να είναι ένας εύκολος τρόπος να ξεπεράσεις το εμπόδιο της έκδοσης χρεωστικής κάρτας που κοστίζει σε οποιαδήποτε τράπεζα. Δωρεάν λογαριασμό στο Payzy μπορείς να ανοίξεις εδώ, και απλά μέσα από την εφαρμογή επιλέγουμε την έκδοση Virtual Debit.

Το άρθρο εξαιρεί την Revolut καθώς δεν είναι Ελληνική.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η payzy σου κάνει και άμεση επιστροφή σε όλες τις αγορές 1% επίσης σε ανταμείβει και άλλα πολλά !!!Και λιγότερη προμήθεια στο εξωτερικό .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.