Η υπηρεσία COSMOTE Home Connect, επιτρέπει σε κάθε σπίτι να μπορεί να απολαμβάνει το μέγιστο των δυνατοτήτων της συνδεσιμότητάς του και τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες Internet. Η αποκλειστική υπηρεσία της COSMOTE, μέσω εξειδικευμένης ομάδας τεχνικών, καλύπτει ένα πακέτο τεχνολογικών εργασιών και παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σπιτιού, ώστε να βοηθήσει τους συνδρομητές να βελτιώσουν τις υποδομές εντός του κτιρίου τους.

Έτσι βγάζεις φωτοτυπία ταυτότητας σε pdf μέσω gov.gr wallet

Με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Home Connect, δίνεται η δυνατότητα στους συνδρομητές να βελτιώσουν τις υποδομές του σπιτιού τους, για να απολαμβάνουν το καλύτερο Internet που μπορεί να προσφέρει ο χώρος τους.

Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι:

  • Κατασκευή καλωδίωσης δικτύου Internet & δεδομένων (data) / Εγκατάσταση Επιδιόρθωση εσωτερικού δικτύου Ethernet (LAN)
  • Εγκατάσταση / Επιδιόρθωση οριζόντιας ή κάθετης εσωτερικής καλωδίωσης κτιρίου
  • Αποκατάσταση / Επιδιόρθωση εξωτερικής καλωδίωσης κτιρίου έως το σημείο τερματικού ΟΤΕ
  • Αποκατάσταση / Επιδιόρθωση σε πρίζες τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών

Με αυτόν τον τρόπο η COSMOTE παρέχει στους συνδρομητές της ένα πλήρες σετ εξειδικευμένων εργασιών, προκειμένου κάθε σπίτι να μπορεί να απολαμβάνει το maximum των δυνατοτήτων του Home Internet.

H αρχική χρέωση εκτίμησης για τις υπηρεσίες αυτές είναι στα 25€, ποσό το οποίο απορροφάται αν τελικά ο συνδρομητής προχωρήσει με τις προτεινόμενες εργασίες. Μπορείς να δεις αναλυτικά τις χρεώσεις της υπηρεσίας εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.