Η Samsung ετοιμάζει τη σειρά Galaxy S25 και μόλις μάθαμε μια σημαντική λεπτομέρεια για τα νέα τηλέφωνα: το πάχος τους. Σύμφωνα με τον leaker Ice Universe, το Galaxy S25 θα έχει πάχος 7.2 χιλιοστά, ενώ το Galaxy S25 Ultra θα φτάνει τα 8.2 χιλιοστά.

Οι κάμερες του S25 (και πιθανότατα του S25+) θα προεξέχουν μόλις 1.8 χιλιοστά από το σώμα, ενώ στο S25 Ultra η προεξοχή θα είναι 2.4 χιλιοστά. Συγκριτικά, το iPhone 16 Pro Max έχει προεξοχή 4.3 χιλιοστά από τον φακό μέχρι το πλαίσιο.

Με το πάχος των 7.2 χιλιοστών, το Samsung Galaxy S25 θα είναι το πιο λεπτό Galaxy S flagship της τελευταίας δεκαετίας. Τελευταία φορά που είδαμε τόσο λεπτό τηλέφωνο ήταν το Galaxy S6, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015. Ακόμη και το πάχος των 8.2 χιλιοστών του Ultra είναι σημαντικό ορόσημο για τη σειρά, παρά το γεγονός ότι τα Ultra εμφανίστηκαν μόλις το 2020.

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τα S25 τον Ιανουάριο. Φήμες λένε ότι το Ultra θα διατηρήσει τις ίδιες κύριες κάμερες και τηλεφακούς, με αναβάθμιση μόνο στην ultra-wide κάμερα. Επίσης, λέγεται ότι θα είναι η μόνη συσκευή της σειράς που θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά τον Snapdragon 8 Gen 4, αν και το ίδιο ακουγόταν και πέρσι για τα S24.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.