Πως μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα και παράλληλα να βλέπεις όλο το περιεχόμενο της Cosmote TV; Απλά με τον διαμοιρασμό της συνδρομής σου σε διάφορες οθόνες στο σπίτι σπίτι ή τα σπίτια σου.

Αυτή λίστα δείχνει τι η Google γνωρίζει για εσένα!

Για παράδειγμα, έχουμε μια οικογένεια που στο σπίτι της έχει μια συνδρομή Cosmote TV. Με τους ίδιους κωδικούς, θα μπορεί να έχει όλο το περιεχόμενο της Cosmote TV και στο εξοχικό, χωρίς να πρέπει να αγοράσει εκ νέου συνδρομή.

Και όμως το σύμπαν κάνει επανεκκίνηση επ’ άπειρον

Και αυτό χάρη στο γεγονός ότι η Cosmote αύξησε τις οθόνες για ταυτόχρονη προβολή από 2 σε τρεις, αλλά μόνο δυο μπορούν να βλέπουν αθλητικό κανάλι παράλληλα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη πρακτική έρχεται ενάντια στους όρους χρήσης της Cosmote TV στην περίπτωση που οι κωδικοί χρησιμοποιούνται εκτός της οικογενείας και η Cosmote διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει τις υπηρεσίες. Στην περίπτωση που οι κωδικοί μοιραστούν με τρίτους, για τον διαμοιρασμό της υπηρεσίας είναι παράνομο και καλό θα ήταν να μην το κάνετε.

Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι απλή. Εκτός από το Box της Cosmote, μπορείς να περάσεις την εφαρμογή της Cosmote TV σε οποιαδήποτε SmartTV ή κινητό ή Tablet, ενώ μπορείς να έχεις πρόσβαση και από τον Browser του υπολογιστή. Κάνοντας login με τους κωδικούς του λογαριασμού Cosmote, μπορείς να παρακολουθήσεις παράλληλα μέχρι και σε τρεις οθόνες για όλο το περιεχόμενο της Cosmote TV, εκτός από το αθλητικό, που έχει περιορισμό στις δύο οθόνες.

Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να παρακολουθεί το κάθε μέλος της οικογένειας διαφορετικές εκπομπές, σε διαφορετικές τηλεοράσεις, ενώ τώρα με την προσθήκη και των Nova Sports καναλιών, θα μπορείτε να παρακολουθείτε δύο αγώνες παράλληλα, έναν στην τηλεόραση και έναν σε κάποια άλλη συσκευή. Μάλιστα, αν έχουμε Chromecast ή τηλεόραση που υποστηρίζει το πρώτυπο, μπορούμε να κάνουμε το περιεχόμενο Cast από το κινητό μας στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάνετε τόσο καλή δουλειά που παίζει να σας διαβάζει και η cosmote και βλέπω σε δύο μήνες να μας κόβει τις συσκευές ή να ζητάει σαν το netflix ενημέρωση σπιτιού. Την πατήσαμε ήδη μια φορά έτσι όταν γράψατε ότι το booster μετά τα 200gb δεν κόβει ταχύτητα και μετά από 1 μήνα άρχισε να εφαρμόζεται ο περιορισμός (είχα βρει την υγειά μου 2 χρόνια!)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.