Η Apple αύξησε την τιμή της υπηρεσίας αντικατάστασης μπαταρίας για τα iPhone 16 Pro και Pro Max, με το κόστος να ανέρχεται πλέον στα $119, δηλαδή $20 πάνω από την προηγούμενη τιμή. Η χρέωση για τα μοντέλα “Standard” και “Plus” παραμένει αμετάβλητη, όπως και για τα περσινά μοντέλα.

Αν και δεν υπάρχει ακόμη αύξηση στις τιμές για άλλες συσκευές, αυτό δεν θα ήταν απρόσμενο. Το 2022, η Apple αύξησε το κόστος της αντικατάστασης μπαταρίας του iPhone 14 κατά $30, φτάνοντας τα $99, ενώ ακολούθησαν αυξήσεις για τα iPad, MacBook και Apple Watch.

Οι ελαττωματικές μπαταρίες καλύπτονται από την ετήσια εγγύηση της Apple, ενώ η αντικατάσταση είναι δωρεάν για τους κατόχους AppleCare Plus αν η χωρητικότητα της μπαταρίας πέσει κάτω από το 80%.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι επιλογές περιορίζονται σε επισκευές τρίτων ή DIY λύσεις με επίσημα ανταλλακτικά της Apple, που μπορεί να είναι πιο οικονομικές από το πλήρες κόστος επισκευής της Apple. Σε κάθε περίπτωση, η αντικατάσταση μπαταρίας στα iPhone 16 Pro και Pro Max είναι η ακριβότερη όλων των εποχών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.