Δεν ξέρει κανείς τι να πει με τις αυξήσεις, τα όρια και άλλες αυξήσεις που ανακοινώνει συνεχώς η Vodafone. Μετά την κατάργηση του Vodafone CU Liquid, σειρά έχουν και τα φοιτητικά καρτοκινητά.

Μπορεί το δελτίο τύπου να είναι έτσι δομημένο ώστε πάντα στην αρχή να είναι δήθεν οι προσφορές που κάνει στο τέλος όμως αναφέρεται μια σημαντική αλλαγή. Και πιο συγκεκριμένα ότι το υπόλοιπο θα έχει πλέον ίδια χρονική διάρκεια με τους υπόλοιπους συνδρομητές Vodafone CU από 6 μήνες που ήταν, βάζοντας το μαχαίρι στο λαιμό του φοιτητή να κάνει διαρκώς ανανεώσεις.

Απεριόριστα data στη Cosmote για 1 μήνα

Η ανακοίνωση

Η Vodafone -Πάναφον ΑΕΕΤ ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Από τις 16/09/2024 έως και τις 16/10/2024, οι συνδρομητές Vodafone CU με ενεργή τη φοιτητική προσφορά θα μπορούν να απολαμβάνουν αποκλειστικά τα παρακάτω πακέτα χρήσης data.

  • 100GB για 30 ημέρες μόνο με 11,8€
  • 300GB για 30 ημέρες μόνο με 14,5€

Τα ως άνω πακέτα μπορούν να ενεργοποιηθούν παραπάνω από μια φορά κατά τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς.

Από τις 03/10/2024 το πακέτο CU MONO SCROLL MONTH θα προσφέρει αποκλειστικά στους συνδρομητές Vodafone CU με ενεργή τη φοιτητική προσφορά, τις τριπλάσιες παροχές από τις κανονικές στην ίδια τιμή. Αναλυτικά, το πακέτο θα τους προσφέρει 45GB για 30 ημέρες με 13,5€ ή 48GB για 30 ημέρες με 13,5€, εάν επιλέξουν την αυτόματη ανανέωση του πακέτου.

Είναι επίσημο! Πρόσβαση των αρχών σε όλες τις ιδιωτικές συνομιλίες μας

Από τις 07/10/2024, η χρονική διάρκεια των έξι μηνών ισχύος του χρηματικού υπολοίπου για τους συνδρομητές Vodafone CU με ενεργή τη φοιτητική προσφορά θα προσαρμοστεί στη διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου που εφαρμόζεται για όλους τους συνδρομητές Vodafone CU από 28/8/2024, δηλαδή ως ακολούθως:

Για ανανεώσεις αξίας έως 24,99€, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου ανέρχεται σε δύο (2) μήνες.

Για ανανεώσεις αξίας από 25€ και άνω, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου ανέρχεται σε τέσσερις (4) μήνες.

Σημειώσεις:

Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%. Το παραπάνω τέλος δεν εφαρμόζεται στους δικαιούχους απαλλαγής.

Οι συνδρομητές Vodafone CU με ενεργή τη φοιτητική προσφορά έχουν δικαίωμα να αντιταχθούν στις ανωτέρω αλλαγές εντός ενός (1) μηνός από την εφαρμογή των τροποποιήσεων. Στην περίπτωση αυτή, οι συνδρομητές δύνανται να υποβάλλουν σχετικό αίτημα προς την Εταιρεία προκειμένου να τους επιστραφεί το εναπομείναν στην κάρτα χρηματικό υπόλοιπο εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μπορώ να σχολίασω κάτι για αυτό το άρθρο, πέρα ότι είναι εμπαθες και παραπλανητικο για μια ακόμα φορά. Από που προκύπτει ότι η vodafone τελειώνει το φοιτητικό; Ειλικρινά πιστεύετε ότι υπάρχει κόσμος που έβαζε κάρτα κάθε 6 μήνες; Δηλαδή 2 φορές τον χρόνο; Δεν γνωρίζετε ότι με την ανανέωση κάθε μήνα το υπόλοιπο μεταφέρετε στον επόμενο μήνα με αποτέλεσμα να έχεις συνέχεια σχεδόν απεριόριστα MB; Κρίμα αυτά τα άρθρα συνέχεια εναντίον της συγκεκριμένης εταιρείας.

  2. Δε θα διαφωνξσω με τούς Γραφοντες/Προλαλησαντες
    ΑΛΛΑ
    ΔΕΝ θα διαφωνησω και με τον συγγραφέα/site, η κριτική είναι καλοδεχούμενη και προσδίδει πιεση οπου πρέπει για να γινονται καποια πραματα καλυτερα η/και απλα για να κοβεται ο αερας, δεν διακρινω εμπαθεια, αλλα αντικειμενικοτητα στις συνεχείς ανατιμησεις, αλλαγες και κοψιματα προγραμματων με προεξεχων το Αριστο CU Liquid το οποιο κακα τα ψέμματα ηταν πολυ καλυτερο του ΝΕΟ δεν θα αναλωθω σε αλλε υποκειμενικες αναλυσεις, αλλα θα αυμφωνησω με το οτι το τελειωνει, και το οτι βαζει στοπ πλεον ανα διμηνια ειναι μεγαλο φαουλ καθως αν καποιος ειχε μεγαλο υπολοιπο γιατι να βαζει καθε μηνα η διμηνο και να μη χρησιμοποιει το υπο λοιπο του για αγορα νεων πακέτων, σωστα;
    Πλεον εχεις δεν εχεις δεν εχεις υπολοιπο αν εχεις κανει κατω απο 25€ ανανεωση πας αποπατο στο διμηνο εκτος αν εισαι “κασεριας” οποτε το κοκκαλακι σου ειναι τετραμηνο, ευχαριστω ειπαμε;
    Αλλωστε αναφερει η ανακοινωση οτι όσοι αντιτασσονται στην αλλαγημπορουν να κανουν ενσταση κ το υπολοιπο να τους επιστραφει εντος 30 ημερων, ειναι προφανες λοιπον ο,τι υπολοιπο και να υπηρχε 50, 100, 30, 10 πανω απο διμηνο δεν θα υπαρχει και θα χανεται, και πλεον εστω και αν βαλεις 2 φορες και εχει υπολοιπο πχ 40€ αν οι ανανεωσεις σου ηταν κατω των 25€ τοτε στο διμηνο το χανεις μαζι με τα οποια mb ομιλια sms, οποτε ναι, η vodafone το ξεκανε και αυτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.