Ως ένα έγκλημα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό που κάνει η Apple στο iPhone 16. Μια οθόνη, ενός τόσο ακριβού θα έπρεπε να είχε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και όμως. Αυτό δεν συμβαίνει στο εν λόγω smartphone. Αντίθετα το iPhone 16 έρχεται εξοπλισμένο με μια οθόνη των 60Hz.

Η Volton επισήμως στη κινητή τηλεφωνία μέσω Vodafone και FTTH!

Τα 60Hz δεν είναι άσχημα για PCs, αλλά όταν σκεφθείς ότι κάποιος μπορεί να βρίσκεται σε 90Hz, καθώς υπάρχει ευρέως διαθέσιμο το εν λόγω refresh rate στη βιομηχανία και μεταβείς σε 60Hz, θα διαπιστώσεις ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.

Cosmote Combo Unlimited: Η καλύτερη ίσως πρόταση και αυτός είναι ο λόγος

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια συσκευή, την οποία κουβαλάς συνεχώς μαζί σου κάθε ημέρα και θέλεις να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο που αυτή μπορεί. Και όπως πολύ σωστά επισημαίνει το phonearena.com, ξέρεις τί καταστρέφει συνολικά την ψευδαίσθηση ενός γρήγορου smartphone; Μια οθόνη που κάνει να μοιάζει η θέαση σαν να κοιτάς ένα slideshow.

Cosmote Combo Unlimited: Η καλύτερη ίσως πρόταση και αυτός είναι ο λόγος

Είναι σχεδόν κωμικό να ζητά ένα τηλέφωνο τόσα πολλά χρήματα, τη στιγμή που η οθόνη το κρατάει τόσο πίσω. Βέβαια η Apple τα έχει αναβαθμίσει σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα ότι διαθέτουν 8GB RAM, ικανά για το Apple Intelligence, το νέο camera button και εξαιρετικά χρώματα και έναν πολύ δυνατό επεξεργαστή. Είναι όλες ευπρόσδεκτες προσθήκες, όχι όμως η οθόνη. Η οθόνη είναι έγκλημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Xiaomi 13 pro+………338 κάνει παπάδες και είναι τούμπανο….και είναι κουκλί….τα άι φον άι γα……για 1500+. Ρε Ουστ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.