Η Huawei παρουσίασε το πρώτο στον κόσμο tri-fold smartphone με ενιαία οθόνη, το Mate XT Ultimate, και η συζήτηση στα tech forums έχει ανάψει για τα καλά. Με έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό που του επιτρέπει να διπλώνει σε δύο σημεία, το Mate XT δεν έχει μόνο μεγαλύτερη οθόνη από τον ανταγωνισμό (10.2″ έναντι 7.6″ για Galaxy Z Fold 6), αλλά η κινέζικη εταιρεία κατάφερε να κρατήσει το πάχος του κοντά στο επίπεδο του ανταγωνισμού – μόλις 12.8 χιλιοστά, σε σχέση με τα 12.1 χιλιοστά του Z Fold 6.

Στα χαρτιά, η Samsung κερδίζει σε πάχος, αλλά η διαφορά του 0.7 χιλιοστού είναι σχεδόν αόρατη. Δες και την εικόνα που βρήκαμε στο reddit.

Huawei Mate XT Samsung Galaxy Z Fold 6 Size Comp

Ωστόσο, αυτό που κάνει τη Huawei να ξεχωρίζει είναι η τολμηρή προσέγγιση στον σχεδιασμό, κάτι που λείπει από τη Samsung τα τελευταία χρόνια. Παρά το γεγονός ότι η κορεατική εταιρεία έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση της ανθεκτικότητας και των λεπτομερειών της σειράς Fold, πολλοί την κατηγορούν πως έχει κολλήσει στο ίδιο σχέδιο εδώ και καιρό, με μικρές βελτιώσεις κάθε χρόνο. Μιλάμε ότι με το Z Fold 6 μπήκε στην έκτη γενιά αναδιπλούμενων με σχεδόν το ίδιο design.

Από την άλλη πλευρά, κατασκευαστές όπως η Huawei με το Mate XT, το πρώτης γενιάς tri-fold της εταιρείας, και η Honor με το Magic V3 δείχνουν ότι καινοτομούν, φέρνοντας φρέσκιες ιδέες στην αγορά των foldables. Αυτή η μάχη θα κρατήσει για καιρό, με τους οπαδούς κάθε εταιρείας να αντιπαρατίθενται για το ποιος έχει την πιο πρωτοποριακή προσέγγιση. Όμως, η αλήθεια είναι μία και όποιος έχει μάτια τη βλέπει. Εσύ, τι πιστεύεις;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πιστεύω ότι πρέπει Άμεσα, να δούμε ένα αναλυτικό
    review από αυτό το κόσμημα.
    Τώρα για την Sammy τι να πούμε, παίρνει όλο και πιο πολύ τα χνάρια της μηλιάς και δεν θα της βγει σε καλό.
    Υ.γ. το σχόλιο γράφτηκε από το fold 4 για τους περίεργους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.