Η Apple ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα AirPods 4, που αντικαθιστούν τα AirPods 2 και 3. Τα νέα AirPods φέρνουν βελτιωμένο ήχο, νέο σχεδιασμό, και ενεργή ακύρωση θορύβου στο πιο ακριβό μοντέλο. Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό “θεμα”: η Apple αφαίρεσε το καλώδιο USB-C από το κουτί.

Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που η εταιρεία επέλεξε να μην αναφέρει στην παρουσίαση των ακουστικών, αλλά η ιστοσελίδα της Apple αποκαλύπτει πως τα AirPods 4 θα πωλούνται χωρίς το καλώδιο USB-C. Η σελίδα σύγκρισης των AirPods σημειώνει ότι το καλώδιο πωλείται ξεχωριστά, κάτι που δεν ισχύει για τα υπόλοιπα μοντέλα, ακόμα και για τα νέα AirPods Max.

Αυτό συμβαίνει παράλληλα με την αναβάθμιση της θήκης φόρτισης των AirPods 4 σε USB-C, όπως έγινε πέρυσι με τα AirPods Pro 2. Τα παλαιότερα μοντέλα είχαν Lightning θύρα. Πολλοί ίσως έχουν ήδη καλώδιο USB-C λόγω των iPhone και iPad, αλλά δεν θα βρουν πλέον επιπλέον καλώδιο στο κουτί των νέων AirPods. Για όσους χρησιμοποιούν ακόμα iPhone με Lightning, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο η έκδοση των AirPods 4 με ενεργή ακύρωση θορύβου υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση μέσω MagSafe ή Qi. Οπότε, αν κάποιος πάρει την απλή, τότε θα πρέπει να αγοράσει καλώδιο φόρτισης. Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν ήδη, με την τιμή των AirPods 4 να είναι στα 149 ευρώ, ενώ η έκδοση με ANC κοστίζει 199 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.