Η Amazfit, γνωστή για τα ανθεκτικά της smartwatches, παρουσιάζει το νέο T-Rex 3 με πολλές αναβαθμίσεις που ενισχύουν την ήδη εντυπωσιακή σειρά της. Το T-Rex 3 συνδυάζει στιβαρή κατασκευή και κορυφαία τεχνολογία, με χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδανικό για κάθε περιπέτεια.

Amazfit T-Rex 3 Launch

Το T-Rex 3 διαθέτει ένα ενισχυμένο design με πιστοποίηση 10ATM για αντοχή στο νερό, πλαίσιο από πολυμερές «στρατιωτικής ποιότητας» και στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι. Η οθόνη AMOLED 1.5 ιντσών με φωτεινότητα 2.000nits προσφέρει εξαιρετική ορατότητα, συγκρίσιμη με τα καλύτερα smartwatches της αγοράς.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Amazfit T-Rex 3 υπερτερεί με 27 ημέρες αυτονομίας ή 7.5 ημέρες με συνεχή χρήση GPS, ενώ το T-Rex 2 προσφέρει 24 ημέρες ή 2.5 ημέρες, αντίστοιχα. Επιπλέον, έρχεται με πάνω από 170 προγράμματα προπόνησης, βελτιωμένη λειτουργία ενδυνάμωσης, και πλήθος αισθητήρων για μέτρηση καρδιακού ρυθμού, SpO2, επίπεδα άγχους, ύπνου, και άλλα.

Amazfit T-Rex 3 Launch

Η νέα προσθήκη της Zepp Flow AI, υποστηριζόμενη από το GPT-4o της OpenAI, φέρνει έξυπνες δυνατότητες, ενώ η Zepp Pay επιτρέπει ανέπαφες πληρωμές στην Ευρώπη. Το T-Rex 3 τρέχει Zepp OS 4, αντί για το Wear OS. Αν σας ενθουσιάζει το νέο Amazfit T-Rex 3, μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα για 299.90€ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας, το Amazon, και άλλων συνεργατών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.