Η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση του One UI 6.1.1, επιτέλους, για επιλεγμένα Galaxy smartphones, μετά το λανσάρισμα στα Galaxy Z Fold 6 και Flip 6, τον προηγούμενο μήνα. Η ανακοίνωση έγινε τώρα στην IFA 2024, όπου επιβεβαιώθηκε ότι η νέα έκδοση θα φτάσει σταδιακά στις συσκευές Galaxy S24, συνοδευόμενη από το security patch του Σεπτεμβρίου 2024, με περισσότερα μοντέλα να τη λαμβάνουν σύντομα.

Το One UI 6.1.1 βασίζεται ακόμα στο Android 14, αλλά φέρνει νέες AI δυνατότητες και βελτιώσεις στο σύστημα. Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το “Listening Mode” στο Interpreter, το “Composer” για το Chat Assist, και τις “Προτεινόμενες Απαντήσεις” από το Galaxy Z Flip 6 σε συσκευές όπως το Galaxy S24. Επίσης, το “PDF Overlay Translation” προστίθεται στο Samsung Notes μαζί με το “Sketch to Image”, το οποίο μετατρέπει πρόχειρα σκίτσα σε ολοκληρωμένες εικόνες.

Η Samsung έχει επιβεβαιώσει ότι πάνω από 12 συσκευές Galaxy θα λάβουν την αναβάθμιση του One UI 6.1.1 μέσα στον Σεπτέμβριο, ξεκινώντας από την Κορέα στις 5 Σεπτεμβρίου. Ακολουθούν οι συσκευές σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη στις 9 Σεπτεμβρίου. Οι συσκευές Galaxy που λαμβάνουν το One UI 6.1.1, σε πρώτη φάση, είναι τα Galaxy S24, S24+, S24 Ultra, S23, S23+, S23 Ultra, S23 FE, Z Fold 5, Z Flip 5, Tab S9, S9+, και S9 Ultra. Περιμένουμε ότι η beta του One UI 7 πιθανότατα θα ξεκινήσει επίσης σύντομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.