Στις 28 Αυγούστου, η Google κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση που διορθώνει σημαντικά σφάλματα και κενά ασφαλείας, με την εταιρεία να προειδοποιεί ότι θα πρέπει να προβείς άμεσα στον έλεγχο της έκδοσης που βρίσκεσαι.

Ελλάδα: Παίζει αύξηση στα όρια ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας των κεραιών!

Η ενημέρωση περιλαμβάνει διορθώσεις για τέσσερα κενά ασφαλείας, ένα εκ των οποίων αφορά τη μηχανή JavaScript V8 της Google, η οποία είναι υπεύθυνη για την εκτέλεση JavaScript στον Chrome και αποτελεί ελκυστικό στόχο για τους διαδικτυακούς εγκληματίες.

Τα υπόλοιπα δύο κενά σχετίζονται με σφάλματα buffer overflow στο Skia, τη βιβλιοθήκη γραφικών που χρησιμοποιείται για την απεικόνιση εικόνων στον Chrome.

Η Stable channel ενημερώθηκε στην έκδοση 128.0.6613.113/.114 για Windows και Mac, και 128.0.6613.113 για Linux. Η Extended stable channel έχει ενημερωθεί στην έκδοση 128.0.6613.114 για Windows και Mac.

Για να ελέγξεις αν έχεις την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του Google Chrome θα πρέπει να κάνεις κλικ στην ενότητα Σχετικά με τον Chrome που θα βρεις στο μενού με τις τρεις κουκκίδες στην πάνω δεξιά γωνία και στη συνέχεια στην επιλογή Βοήθεια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.