Η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο Galaxy S24 FE, το νέο οικονομικό flagship της εταιρείας. Καθώς πλησιάζει η επίσημη κυκλοφορία, το Galaxy S24 FE εμφανίστηκε σε νέες πιστοποιήσεις που υποδεικνύουν την άμεση άφιξή του, ενώ μας δίνουν και μια πρώτη πραγματική εικόνα της συσκευής.

Η αμερικανική έκδοση του Galaxy S24 FE εντοπίστηκε στην πλατφόρμα Bluetooth SIG τον περασμένο μήνα, ενώ πρόσφατα πέρασε και από την πιστοποίηση της FCC με τον κωδικό SM-S72U. Από τα δεδομένα που έχουν διαρρεύσει, φαίνεται ότι το Galaxy S24 FE θα υποστηρίζει dual-band WiFi (2.4GHz και 5GHz), NFC, Bluetooth και 5G.

Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε ότι το νέο smartphone θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, με δυνατότητα αντίστροφης ασύρματης φόρτισης έως και 9W. Οι live εικόνες της συσκευής αποκαλύπτουν μια επίπεδη οθόνη με στρογγυλεμένες γωνίες, δίνοντάς μας μια πιο καθαρή εικόνα του design.

Samsung Galaxy S24 FE Live FCC

Το Samsung Galaxy S24 FE έχει επίσης περάσει από τις πιστοποιήσεις των TDRA και TUV Rheinland. Στη βάση δεδομένων της TDRA, εμφανίστηκε με τον κωδικό SM-S721B/DS, με το DS να αναφέρεται στην υποστήριξη διπλής SIM. Αντίστοιχα, η TUV Rheinland πιστοποίησε επτά μοντέλα του smartphone, πιθανότατα για διαφορετικές αγορές, επιβεβαιώνοντας ότι η συσκευή θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 25W.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, το Galaxy S24 FE θα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη AMOLED 6.7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση FHD+. Στο εσωτερικό του θα “χτυπά” ο επεξεργαστής Exynos 2400e, σε συνδυασμό με τουλάχιστον 8GB RAM. Η μπαταρία των 4.565mAh θα παρέχει την απαραίτητη ενέργεια, ενώ η συσκευή θα τρέχει το Android 14 με το One UI της Samsung. Στο κομμάτι της κάμερας, το πίσω μέρος θα φιλοξενεί ένα σύστημα τριπλής κάμερας με κύριο φακό 50MP, ενώ μπροστά θα υπάρχει μια selfie κάμερα 10MP.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.